@themadisonrae

Coperni ima najpopularnije modele haljina za ljeto

Pariška modna marka Coperni, iako je na sceni već 10 godina, definitivno je brend trenutka, a njihove haljine najtraženiji su model za ljeto! Iako se njihove haljine zaista mogu svrstati u pomalo edgy kategoriju, zbog krojeva, izreza i materijala koje koriste, Coperni modele nose žene različitih stilova. A kad je to tako, onda znamo da je riječ o zaista odličnom dizajnu koji svatko možete prilagoditi svojem stilu i učiniti je dijelom svoje garderobe neovisno o tome kakvi se još komadi u njoj nalaze.

Većina njihovih it modela izrađena je od mekanog, rastezljivog džerseja koji naglašava liniju tijela i skriva neke nedostatke koje možda želite sakriti. Dizajn se ističe brojnim upečatljivim detaljima poput čvora iznad dekoltea koji je u obliku leptira, naborima na tkanini, asimetrijom, metalnim kopčama, kao i 3D cvjetovima izrađenima od tkanine.

Haljine su mini i midi dužine, a zajedničko im je da ćete u njima definitivno privući pažnju gdje god se pojavili. Cijene Coperni haljina kreću se od oko 390 do 62o eura, a s obzirom na to da su dizajneri brenda Sébastien Meyer i Arnaud Vaillant zanat brusili radeći za modne kuće kao što su Balenciaga i Chanel, jasno je da je riječ o modelima vrhunske kvalitete i izrade, s velikom pažnjom posvećenom detaljima, koji su dizajnom ipak prilagođeni nešto opuštenijem, razigranijem stilu.

U nastavku otkrijte modele koje trenutačno možete naručiti putem njihove službene stranice, a isporuka kreće od 5. travnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Coperni, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0