H&M Home

Cool nove vaze koje su upravo stigle u dućane

Iako vikende sve manje provodimo kod kuće, a sve više na svježem zraku i suncu zahvaljujući lijepom proljetnom vremenu, dašak prirode volimo i u svojem interijeru. Cvijeće je neizostavna dekoracija doma, a vikendom nas posebno veseli ukrasiti interijer svježim proljetnim buketima. No, upravo u tim trenucima često shvatimo kako nemamo adekvatnu vazu ili su nam one stare već dosadile.

Ferm Living

No, ponuda cool vaza zaista je bogatija nego ikad i u high street dućanima, ali i u novim dizajnerskim kolekcijama. Minimalizam i neutralne nijanse vladaju interijerima, ali to nadomještaju vaze koje su pravi statement dodatak svakom domu. Neobični oblici, teksture, staklo u duginim bojama i uzorci, samo su dio onog što možete pronaći u aktualnoj ponudi.

Raawii (Finnish Design Shop)

Minimalistički komadi neobičnih formi mogu se pronaći u ponudi švedskog brenda H&M Home, a isto vrijedi i za keramičke komade brenda Jysk. U tom stilu su i dizajnerske vaze Raawii koje djeluju iznimno šarmantno zbog zaobljenog oblika. Ako tražite uzorke, danski dizajnerski brendovi Hay i Kahler u svojoj ponudi kriju krase prugaste vaze.

Kahler (Finnish Design Shop)

Ljubiteljice klasike ove će sezone doći na svoje jer su staklene vaze u fokusu i to one od obojenog ili teksturiranog stakla! Posebno nam je za oko zapela vaza iz IKEA Konstfull linije koju je dizajnirala Ilsa Crawford, a napravljena je od puhanih ostataka stakla s jednostavnim linijama i taktilnim materijalima. Chic zelenu vazu, kao stvorenu za svježe tulipane, možete pronaći u ponudi Arketa, dok Iitalla krije stakleni model jarkoplave boje.

IKEA

Visoke keramičke i staklene vaze jednostavnog dizajna, koje kao da su stvorene za velike cvjetne aranžmane, dostupne su u ponudi španjolskog brenda Zara Home. Ako ste u potrazi za vazom, ovo je idealno vrijeme za to – dizajnerski i high street brendovi zaista nude pregršt opcija u svojim proljetnim kolekcijama! U nastavku donosimo više od 45 cool vaza koje su upravo stigle u dućane i, garantiramo, da se nećete moći odlučiti samo za jednu!

Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
Bernadette (Net-a-Porter)
Completedworks (Net-a-Porter)
Tom Dixon (Net-a-Porter)
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
Jysk
Jysk
Jysk
Jysk
Hay (Finnish Design Shop)
Raawii (Finnish Design Shop)
Iittala Aalto (Finnish Design Shop)
Muuto (Finnish Design Shop)
Hay (Finnish Design Shop)
Marimekko (Finnish Design Shop)
Muuto (Finnish Design Shop)
Ferm Living
Ferm Living
Ferm Living
Prima
Prima
Prima
Prima
Arket
Arket
Arket
Arket

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, H&M Home, Zara Home, Ferm Living, Finnish Design Shop, Net-a-Porter, Prima, Jysk

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0