Coffee Club – nova kolekcija ležernih komada hrvatskog modnog brenda

LFP collection vas ove jeseni poziva da se uključite u njihov klub

Iako LFP collection slovi za ljetni brend, vlasnica Ana Bacinger svake hladnije sezone svoje #LFPgirls ugodno iznenadi udobnim i toplim komadima koji su stvoreni za bezbroj ležernih i cool kombinacija. Tako je danas lansirala svoju novu mini kolekciju naziva Coffee Club, čiji naglasak je na predimenzioniranim pamučnim puloverima, koje kao i uvijek dosad krase prepoznatljivi LFP vizuali. Novost je Sunday Girls Coffee Club vizual koji se prožima cijelom kolekcijom.

“Sunday Girls Coffee Club naziv je našeg novog LFP kluba. Volimo ispijati kave, pogotovo one duge s prijateljicama, a naše nove sweatshirtovi su stvorene za cool ležerne kombinacije u kojima ćete uživati na vašim druženjima. Fokus mini kolekcije je na jarko crvenoj boji, meni osobno najdražoj boji i pamučnim puloverima koje sam željela u kolekciji od samog početka. Konačno sam pronašla nijansu crvene koja me osvojila i koja se pokazala savršenom za novi vizual. Coffee Club vizual stavili smo i na udoban pulover divne nijanse mente, a u kolekciju smo ubacili i majicu kratkih rukava na pruge jer LFP ne može preskočiti prugice ni u jednoj kolekciji. Za one koji stalno pitaju hoćemo li imati sweatshirt s našim najpopularnijim retro logom – trenutačno ga nudimo u jarko crvenoj nijansi. Kape su novitet kojem se jako veselim. Ova jarko crvena je samo početak, već u prosincu imamo u planu izbaciti razne boje u verziji od debelog samta. Taman da imate nešto za staviti na svoju listu božićnih želja”, poručila je osnivačica brenda. 

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona.

Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na Instagram profilu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Little Fashion Paradise

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0