Čizme preko koljena doživljavaju veliki comeback ove sezone

Da je sigurno da svi pričaju o tome kako su dobre kožnate čizme, i to po mogućnosti one koje sežu preko koljena, najtraženiji modni dodatak sezone te glavni dio svakog jesenskog i zimskog outfita – sigurno je. O jednom smo vam takvom hit modelu već pisali – riječ je o H&M čizmama u bordo nijansi, a sad smo pronašli još favorita iz high street i high-end ponude od kojih ćete sigurno barem jedan željeti imati u svom ormaru ove sezone.

Gilda Ambrosio

Čizme preko koljena definitivno su statement komad jer su vrlo upečatljive i privlačne poglede gdje god se pojavili u njima. Iako ih nije jednostavno za isfurati, količina komplimenata koje ćete dobiti kad ih dobro iskombinirate, zasigurno će vam podići samopouzdanje. Čizme preko koljena idealne su za party sezonu koja samo što nije počela, kad ih djelomično možete i prekriti midi suknja, a odličan su modni dodatak i mini haljinama u večernjim izlascima.

@dani_elle_laz

Osim što ih možete nositi u svečanijim prilikama ili u izlaske, dobro će pristajati i uz business casual outfite, poput kratkih bermuda hlača, bijele košulje i bež ili crnog sakoa. Oni koji vole eksperimentirati s modnim kombinacijama, zabavit će se ako iskombiniraju cargo hlače (koje su veliki hit ove godine) i čizme preko koljena.

U nastavku donosimo naše favorite iz aktualnih kolekcija high street i dizajnerskih brendova.

ALAÏA – 2150 eur
H&M – 159,00 eur
Zara – 59,95 eur
H&M – 74,99 eur
Bottega Veneta – 7500 eur
Stradivarius – 49,99 eur
Stradivarius – 49,99 eur
Gianvito Rossi – 1790 eur
Paris Texas – 925 eur
Arket – 389 eur
Zara – 49,95 eur
ALAÏA – 2150 eur
Khaite – 1950 eur
Paris Texas – 1495 eur
Stradivarius – 49,99 eur
Mango – 99,99 eur
Mango – 99,99 eur

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Instagram, Mytheresa, Stradivarius, Zara, Arket, H&M, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0