Christian Louboutin dizajnirao hotel u Portugalu! Otkrijte kako izgleda…

Da stil ima u malom prstu, dizajner Christian Louboutin dokazuje sa svakim novim parom cipela koji kreira, a za kojima žene diljem svijeta žude. A sada se bacio u novi podvig i umjesto stvaranja obuće, dizajnirao je hotel Vermelho, smješten u portugalskom obalnom gradiću Melides.

Hotel Vermelho započet će s radom početkom travnja, a već se sad na njihovoj službenoj stranici mogu rezervirati sobe i apartmani. Sveukupno ih je u ovom luksuznom boutique hotelu 13, a baš svaki nosi Louboutin potpis. “A place like no other, for people like no other” stoji u opisu ovog jedinstvenog hotela čiji razigrani interijer s retro detaljima zaista osvaja na prvu.

Čim prođete kroz povijesna drvena vrata boutique hotela, jasno je da je riječ o mjestu s bogatim naslijeđem – to možete vidjeti u freskama, pomno skupljenim umjetninama i antiknom namještaju, svaki kutak će ispričati neku priču. Sveukupno 13 soba i apartmana kreirano je za ljubitelje kulture i kreativnosti, kako tvrde iz hotela, a svaki je prostor uređen u različitim tonovima, teksturama i stilu, no ono što im je zajedničko je intimna, topla i vibrantna atmosfera koja vlada u njima.

Sve su pločice i ostala keramika posebno dizajnirani i izrađeni za ovaj hotel koji se prostire na tri kata, a rukom oslikani murali, drveni podovi, europski i sjevernoafrički antikviteti, ekstravagantne tkanine i portugalski kamen pridonose šarmu interijera boutique hotela.

U sobama se nalaze ogromni kreveti, kade, autentična umjetnička djela i freske, a odmarati se možete i u vrtu kojeg griju Sunčeve zrake, čak i u rano proljeće. Uživati možete i u restoranu Xtian u kojem su sezonski proizvodi podneblja u glavnoj ulozi, kao i tradicionalan način pripreme jela. Uz to, jela se poslužuju na posuđu koje su ručno izradili lokalni zanatlije.

Gradić Melides poznat je po mirnoj atmosferi i usporenom načinu života, a inspiraciju možete pronaći u svakom kutku grada, vinogradima, pogledu na Atlantski ocean i šume. Upravo je zato ovo idealno mjesto za odmor, a istu atmosferu, u kojoj vrijeme protječe drugačije, pokušali su rekreirati i u hotelu Vermelho.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Vermelho, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0