Chiara Ferragni otkrila svoj novi dom i izazvala salve oduševljenja medu obožavateljima

Talijanska influencerica i poduzetnica koja je od svog bloga prije 13 godina stvorila modni imperij, Chiara Ferragni već godinama dokazuje da je biti influencerica doista unosan posao. Uz izniman uspjeh na društvenim mrežama, pokrenula je i modni brend The Blonde Salad. Njezin uspjeh danas se broji u milijunima – followera i eura, a Talijanka pripada među najpoznatije modne blogerice na svijetu.

Tajna njezinog uspjeha  leži u tome da svakodnevno objavljuje sadržaj obitelji i sebe, nerijetko prikazujući pomalo privatne i intimne trenutke obiteljskog života. Pratitelji danas uživaju u takvom sadržaju u kojem je stvoren osjećaj blizine sa slavnim osobama, a osim što nas Ferragni pušta da otkrivamo pojedinosti njezinog života, pušta nas i u svoj fantastičan stan u luksuznom dijelu Milana. Prošlog se tjedna, međutim, s obitelji preselila u nešto veći i sudeći po prvim vizualima – još luksuzniji stan čije fotografije posljednjih dana zadovoljno dijeli na svom Instagram profilu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Ferragni se sa suprugom i dvoje male djece preselila svega nekoliko koraka dalje od svog nekadašnjeg doma. City Life u Milanu predstavlja projekt luksuznih modernih zgrada, djela grada koji je 2014. godine osmislila slavna Zaha Hadid. Od prvih videa koje je influencerica objavljivala posljednjih mjeseci, a na kojima se već moglo vidjeti gradilište nekretnine, rezidencija je stvorena u geometriji dvoetažnog penthousea, spojenog na dvije razine impozantnim spiralnim stubištem, sa zajedničkim bazenom, kaminom i kino dvoranom. Ukrašene mramorom i dizajnerskim namještajem, sobe u kući Chiare Ferragni nižu se jedna za drugom i nude prekrasan pogled na milanski horizont.

Arhitekti novog doma Ferragni i njezinog slavnog supruga, pjevača Fedeza, su Filippo Fiora i Federico Sigali, inače njezini prijatelji koji su osmislili uređenje i u prošlom stanu. S obzirom na to da su se uselili tek prošlog tjedna, pratitelji još nisu dobili uvid u cijelu prostor, no jasno je da se radi o stanu koji odiše profinjenosti, luksuznom i neutralnim bojama i teksturama. Od kade koja stoji u sredini sobe na parketu, dizajnerskog ogledala brenda Poltronova, do privatnog kina u crvenom baršunu i sofe koja se prostire kroz cijeli dnevni boravak – svaki je detalj posebno odabiran.

Društvene mreže koje posljednjeg dana bruje o novom pothvatu influencerice, osim predivnog uređenja spominju i napokon uredan ormar Chiare Ferragni. Naime, u prošlom stanu, u kojem se rado snimala u svom walk-in ormaru, nerijetko se mogla vidjeti gomila dizajnerskih torbica kojih je bilo toliko da nisu stali ni u ormar veličine prosječne sobe i sve je izgledalo natrpano. Sad je influencerica pratitelje oduševila novom postavom svojih torbica, u kojem svaka stoji uredno, na svom mjestu, bez da je nagurana uz drugu.

Sudeći po količini sadržaja koji influencerica dijeli, sigurno je da ćemo uskoro vidjeti i ostatak stana, a tome doprinosi i činjenica da će se snimati treća sezona serijala na Amazonu “Ferragnez”, koji tumači život ove slavne milanske obitelji i koji će sigurno, ući i u ovaj veličanstven dom.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0