Charlotte Tilbury predstavila nova rumenila za koje već postoji lista čekanja

Jedan od trenutačno najpopulanijih beauty brendova na svijetu – Charlotte Tilbury je na prošlotjednom pariškom haute couture Tjednu mode predstavio nove verzije jednog od najtraženijih proizvoda iz svojeg asortimana, rumenila Blush Wand. Riječ je o kremastim rumenilima spakiranima u tubi sa spužvicom, koje je u njihovim prethodnim verzijama bilo gotovo nemoguće za kupiti.

Sada su dostpuni kao dio nove Pillow Talk kolekcije u četiri nijanse, no najveća razlika je što su ovaj put lansirani u mat verziji. Kako su i najavili putem Instagram posta, riječ je o proizvodu čiji je pigment pogodan nadograđivanju, ovisno o tome koliko jarku nijansu želite postići. Uz to, naglasili su i kako su korištenjem “Lumi-blur” tehnologije postigli dugotrajnost rumenila kroz čitav dan.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Wands još nisu u prodaji, a za njih, sasvim očekivano, već postoji lista čekanja na koju se možete prijaviti na linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0