Chanel torbe ponovno su poskupjele

Loša vijest za one koje se spremaju za kupnju, a sjajna za one koje žele zaraditi na prodaji – spekulacije su se pokazale istinitima, Chanel je povisio cijene svojih torbi.
Dok su dućani u Europi bili zatvoreni, polako su nestale i cijene na webu, što je uglavnom znak da će doći do promjene istih. To se i dogodilo, a povećanje je najmanje osjetila Chanelova Boy Bag, čija je cijena skočila za 4-5%, dok su najklasičniji modeli doživjeli vrtoglavi porast od čak 14-25%, ovisno o modelu.

Cijene su za sada povećane samo u Europi, a šuška se da će na američkom kontinentu doživjeti ipak znatno manji skok. Također, pri povratku iz Amerike možete zatražiti i povrat poreza, koji je ovisno o državi 4-9%.
Treba pričekati i cijene koje će biti izražene u funtama, jer od izlaska Velike Britanije iz Europske unije valuta je oslabila, pa je već neko vrijeme isplativije kupiti Chanel torbe u Engleskoj nego u prijestolnici modne kuće, Parizu. Ne zaboravite i uslugu personal shoppera na aerodromima, koje nazovete nekoliko dana prije putovanja i ako na aerodromu s kojeg putujete postoji Chanel, personal shopper će vam pripremiti torbu. Cijene na aerodromima su oko 15% manje.

Kako možemo očekivati da će cijene ove torbe samo rasti i idućih godina, ovo je jedna od najboljih modnih investicija.

Chanel Mini Flap Bag -stara cijena 2680€, nova cijena 3350€

Chanel Classic Small Flap Bag- stara cijena 4550€, nova cijena 5500€

Chanel Reissue 224 Bag – stara cijena 4550€, nova cijena 5500€

Gabrielle Bag – stara cijena 3600€, nova cijena 3900€

Small Boy Bag- stara cijena 4120€, nova cijena 4300€