Ponekad se smatra obavezom, no sada uklanjanje makeupa postaje sinonim za zadovoljstvo s novom kolekcijom za čišćenje. Apsolutni sukus CHANEL njege kože, linija SUBLIMAGE otkriva novu kolekciju koja nadilazi umijeće čišćenja kože. Više od rituala uklanjanja makeupa, ona Vam daje priliku da uživate u mirnom trenutku sa sobom. Ujutro i navečer. Zahvaljujući različitosti svojih božanstvenih tekstura, SUBLIMAGE KOLEKCIJA ZA UKLANJANJE MAKEUPA poziva vas da uživate u ovoj neizostavnoj etapi prepuštajući joj se sa zadovoljstvom.

SUBLIMAGE KOLEKCIJE ZA ČIŠĆENJE dolazi u četiri oblika, koji se mogu kombinirati ili ne, kako biste mogli personalizirali svoj ritual u skladu s Vašim potrebama i željama. Svaki proizvod iz kolekcije pojavljuje se kao prva etapa osnovne njege kože. S istim rezultatom: meka, zdrava i izuzetno ugodna koža. Čist, svjež i nevjerojatno blistav ten. Svaki dan je novi početak za kožu.

VIŠE OD UKLANJANJA MAKEUPA, STVARNA JE NJEGA KOŽE

SUBLIMAGE KOLEKCIJA ZA UKLANJANJE MAKEUPA pruža četiri ultra-osjetilna doživljaja za njegu kože obogaćena aktivnim sastojcima prirodnog porijekla: antioksidansna intenzivna voda vanilije Planifolia i detoksikacijski ekstrakt harungane. Sa svakim čišćenjem, koža iz dana u dan postaje sve blistavija.

Ekstrakt biljke harungana, saveznik detoksikacije

CHANEL Istraživanja su s najvećom pomnjom odabrale ovu čudesnu biljku koja stimulira enzime koji mogu razbiti veze između korneocita, a pritom nježno uklanjaju toksine nakupljene u tkivu kože. Na taj način, ona regulira proces eksfolijacije kože i potiče pojavu svježih, zdravih stanica. Potpuno nježno!

Intenzivna voda vanilije Planifolia

Ovaj dragulj prirode koji je cizelirala stručna ruka CHANEL Istraživanja, otkriva visoko antioksidacijska svojstva ploda vanilije. Ručno brani, jedan po jedan, zeleni se plodovi odmah prerađuju kako bi se iz njih u potpunosti izdvojile sve njihove koristi. Zatim je samo potrebno pažljivo destilirati mahunu kako bi se dobila intenzivna voda vanilije Planifolia. S nevjerojatnom koncentracijom aktivnih molekula, ova blagotvorna voda otkriva svu svoju snagu protiv slobodnih radikala. Gotovo kao prirodni štit!

ČETIRI PROIZVODA KOJI ZADOVOLJAVAJU SVE ŽELJE

Svaka je žena drukčija. Svaka se o svojoj koži brine na svoj način, sukladno vlastitom ritualu, ujutro i uvečer. Kako bi oplemenio rutinu svake žene, CHANEL je razvio četiri nevjerojatno osjetilne mogućnosti.

SUBLIMAGE L’HUILE-EN-GEL DE DÉMAQUILLAGE

Nekoliko pritisaka vrhovima prstiju potrebno je da se oslobodi božanstveni miris vanilije ovog kremastog gela. Tijekom masiranja, on se polako pretvara u fino, nježno, ugodno i lagano ulje koje odmah rastvara sve tragove makeupa i svaku česticu onečišćenja, prije nego što se u dodiru s vodom pretvori u svilenkasto mlijeko.

Zahvaljujući specifičnoj kombinaciji dragocjenih ulja, SUBLIMAGE L’Huile-en-Gel de Démaquillage nježno uklanja makeup i pritom smiruje kožu. Prepuno esencijalnih masnih kiselina, ulje kamelije kožu čini podatnom, mekom i glatkom.

Način upotrebe: uzmite malu količinu SUBLIMAGE L’Huile-en-Gel de Démaquillage veličine lješnjaka i nježno ga masirajte vrhovima prstiju na licu, uključujući oči i vrat. Temeljito isperite mlakom vodom. Zaboravite na umornu kožu, punu nečistoća i pokrivenu onečišćenjem. Potpuno čista i neodoljivo meka i blistava, Vaša se koža osjeća savršeno ugodno, kao da je smirena.