U Zadru je po prvi puta predstavljen Chanel kreativni studio, odnosno pop-up dućan koji pruža kompletno beauty iskustvo. Na preko 80 kvadrata,  uključujući i terasu na krovu, Chanel je ponudio novo iskustvo brenda i pokazao kako se uspješno prilagođava trendovima.

Od 25. srpnja pa sve do kraja kolovoza svi posjetitelji će biti pozvani proći kroz cijelo Chanel iskustvo, odnosno kroz stručne ruke tima specijalista.

DIZAJN

Od crne i bijele, do lakiranih tekstura, kreativni studio otvoren u Zadru pravo je oličenje klasičnog Chanela uz eksploziju boja. Od boja prevladavaju popularna ružičasta, jarko narančasta i crvena. Chanel je donio svježinu i energiju u grad.

IGRA BOJAMA

Chanel poziva sve da se odvaže na igru bojama i teksturama make-upa. Uz pomoć 12 make-up artista i savjetnika za ljepotu, posjetitelji mogu uživati u ponudi koja se prilagođava potrebama kupca i tipu kože.

LUKSUZNE USLUGE

Svježi kokteli, bar za uređivanje noktiju i veliki izbor šminke zaokružuju potpuno Chanel iskustvo za posjetitelje. Ponuđeni menu se sastoji od sedam  besplatnih usluga, kao što su “Izrazi svoj stil”, “Savršene obrve” ili “Osnove njege kože”.

Pop-up uključuje i Chanel mirise, npr. Coco Mademoiselle Intense ili Bleu de Chanel Le Parfum, odnosno najnovije kreacije Oliviera Polgea, kreatora Chanelovih mirisa.

Chanel “Play with colors” kreativni studio u Zadru otvoren je svakog dana od 9 ujutro do 11 navečer, a u svijet boja i vrhunskog Chanel korisničkog iskustva možete uživati sve do 31. kolovoza.