Chanel okupio umjetničku elitu na svojem novom podcastu o budućnosti kulture

Kada face poput glazbenika Pharrella Williamsa, glumica Keire Knightley i Tilde Swinton, umjetnice Es Devlin, modnog urednika Edwarda Enninfula, umjetnika Arthura Jafe i baletne dive Tamare Rojo pričaju o tome što dolazi sljedeće u umjetnosti i kulturu, mi slušamo – doslovno, i to na podcastu kojeg je francuska kuća Chanel upravo lansirala.

Lansiranje podcasta “Chanel Connects” inspirirano je naslijeđem kuće koja je uvijek igrala ulogu u tome “što dolazi sljedeće”, a Chanel je uspio okupiti neke od najpoznatijih svjetskih talenata iz područja glazbe, umjetnosti, arhitekture, plesa, filma i mode i to u intimnim razgovorima o budućnosti kulture. Njihovo razgovori prate teme od novih tehnologija koji otvaraju vrata kreativcima do kulture kao pokretača socijalne promjene. Sudionici su sami snimali svoje podcaste u svojim domovima i studijima, neki su već stari prijatelji, dok su se drugi upoznali tijekom snimanja. No, zajedno predstavljaju zvijezde u nastajanju i etablirane umjetnike i to iz razno raznih institucija.

Vrijeme provedeno u karanteni i društvena distanca promijenili su nas kao vrstu zauvijek. To je promijenilo način na koji vidimo stvari i one u kojima pronalazimo vrijednost.

Izjava je glazbenika Pharrella Williamsa u razgovoru s umjetnicom Es Deviln pri čemu su se oboje složili da umjetnost smatraju silom koja ne samo potiče aktivizam, već je i sredstvo eskapizma.

Industrija se promijenila, medijski prostor se promijenio, heroji su se promijenili.

Tako stvari vidi urednik britanskog izdanja magazina Vogue, Edward Enninful, koji je i sam bio dio promjena i prije 2020. godine, a svoje misli dijeli s holivudskom divom Tildom Swinton – u svojem razgovoru maštaju o budućnosti u kojem društvo slavi različitosti u potpunosti te ljudski potencijal.

Brend Chanel se potrudio spojiti inovatore kako bi iznijeli svoje misli o jedinstvenim izazovima koje je 2020. stavila za cijeli svijet, a i svijet kulture, te da pokušaju zamisliti novu stvarnost u 2021. godini za galerije, muzeje i pozornice, koji se planiraju otvoriti u potpuno promijenjenom svijetu.

“Dok su galerije, pozornice i studiji u marku, umjetnici nisu prestali stvarati i izmišljati nove načine za napredak. ‘Chanel Connects’ predstavlja gamechangere u svijetu kulture koji u razgovorima otkrivaju djeliće svoje mašte i dijele ideje koje se protežu kroz niz različitih disciplina, projekata i institucija. Osim jedinstvenog uvida u um nekih od najvećih kulturnih inovatora, podcast je i podsjetnik za nastavak podupiranja umjetnosti, poticanja razgovora o tome što nam slijedi i slavlje rada koji ima moć transformirati živote i društvo”, stoji u izjavi francuskog brenda. “Chanel Connects” serija podcasta dostupna je za slušanje na Chanel podcast kanalu 3.55 putem servisa Spotify i Apple te na službenoj stranici modne kuće.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0