Chanel lansirao novu makeup kolekciju inspiriranu bojama jeseni

Jesen je godišnje doba koje je Gabrielle Chanel obožavala. Za nju je to dobila bilo čarobno i puno kreativnog potencijala, nadahnjujući komade od baršuna i tvida koje je kreirala za kuću Chanel, kao i udobna pletiva i džempere u toplim, prepoznatljivim, snažnim bojama. A upravo je jesen poslužila i kao izvor inspiracije za Chanel Makeup Creation Studija pri kreiranju makeup kolekcije za sezonu jesen/zima 2023.

U ovo doba godine priroda se potpuno mijenja: drveće se ističe crveno-narančastim lišćem, a vrtovi i parkovi poprimaju nijanse oker boje. Posljednje zrake ljetnog sunca još uvijek bacaju svoju meku, toplu svjetlost na krajolik kada nastupi ekvinocij. U ovom kratkom trenutku dan i noć su u savršenoj ravnoteži, a vrijeme stoji, označavajući veličanstveni kraj ljeta i najavljujući početak novog ciklusa.

Upravo je taj trenutak, zaustavlje u vremenu, Chanel Makeup Creation Studio želio uhvatiti i pretočiti u boje i efekte za novu makeup kolekciju Équinoxe de Chanel.

Sjen(il)a u prvom planu

Ombre Première Libre nova je limitirana kreacija s finom, puderastom, prozračnom teksturom. Ovo sjenilo dostupno je u šest prirodnih, zemljanih nijansi koje zagrijavaju oči: satenasto smeđa boja lješnjaka, tamno smeđa boja oraha i topla, goruća sienna pridružuju se svjetlucavoj, narančasto bakrenoj boji, karameliziranom granatu i intenzivnoj boji patlidžana.

Savršena kombinacija intenzivne boje, satenskog završetka i dugotrajnosti, nudi nježan izgled šminke u suptilnim i intenzivnim nijansama. Uz eteričnu teksturu i novi poklopac s ugrađenim spužvastim aplikatorom na vrhu, kremasto, senzualno sjenilo može se nanijeti u tren oka. Klizi jednim potezom i nudi boju koja se može nadograditi, a koja je istovremeno duboka i nježna. Sjenilo je pakirano staklenoj bočici čiji efekt crnog gradijenta dodaje tajanstvenost ovom kontrastu, Ombre Première Libre predstavlja pravu igra svjetla i sjene.

Duet svjetla

Ekskluzivne kreacije, Douceur D’Équinoxe rumenila, daju obrazima intenzivnu, ali nježnu boju i prirodnan, blistav ten. Odjekujući prirodom i njezinim lišćem koje se crveni, svako rumenilo ima reljefni uzorak lišća i CC logo, koji se skladno spajaju na površini rumenila u prahu. Prigušena koraljna i bež paleta griju ten energizirajućom bojom, dok kombinacija ružičaste, bež i ljubičaste boje stvara nježni, zdravi sjaj na obrazima.

Razigrani kontrasti

Za ultimativni dodir sofisticiranosti, Chanel Makeup Creation Studio stvorio je šest novih nijansi ruža Rouge Coco Bloom koje se slažu s dvije nove nijanse laka za nokte Le Vernis.

Hidratantan ruž koji ostavlja izgled punoće usana, Rouge Coco Bloom kombinira visoku koncentraciju pigmenata s Hydraboost kompleksom, sastavljenim od prirodnih voskova i ulja, za spektakularan sjaj i dugotrajnu boju usana. Od blistavog koralja do smećkaste nijanse ružinog drveta i sienne, usne su poboljšane nizom nijansi koje posvjetljuju ten.

Živahni Le Vernis lak za nokte produžuje radosnu toplinu ljeta jarko narančastom nijansom i uvodi u jesen crveno-smeđom nijansom. Sjajne nijanse odražavaju sklad, ravnotežu i mekoću ovog trenutka između godišnjih doba.

Intenzivna, ali prirodna, paradoksalna kolekcija šminke Équinoxe de Chanel veliko je finale šarenog ljeta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0