Chanel La Pausa – najljepša makeup kolekcija do sad!

Svatko od nas ima svoje utočište, a za Gabrielle Coco Chanel, to je bila vila na Azurnoj obali koju je nazvala – La Pausa. Vila okružena morem, maslinama i poljima lavande i okupana suncem bila je mjesto na koje je Coco Chanel bježala od gradske vreve Pariza, ali i u kojem se družila s prijateljima umjetnicima Jeanom Cocteauom, Misijom Sert and Salvadorom Dalíjem, na opuštenim zabavama.

Žena s pregršt stila znala je kako uživati u životu, a makeup kolekcija za proljeće/ljeto 2022. kuće Chanel reflektira njezin art de vivre. Coco Chanel obožavala je uživati u suncu južne Francuske, a sobe njezine vile La Pausa najljepše su bile u proljeće i jesen, kada je svjetlost probijala kroz prozore. A upravo je to prirodno svjetlo bilo glavna inspiracija za novu Chanel makeup kolekciju, po nama naljepšu do sad!

Prirodni, zemljani tonovi i blistavo sunce koje okružuju vilu u srcu su ove kolekcije, a umirujući osjećaj La Pause prenesen je u kolekciju u obliku Rouge Coco Baume – novog, hidratantnog, obojenog balzama za usne koji ima sve kvalitete Chanelovog ruža. Glavna zvijezda nove makeup kolekcije skrivena je u chic, totalno bijelom pakiranju, a usnama pruža umirujući osjećaj kojeg je Coco Chanel imala tijekom boravka u vili La Pausa. Isto tako, bez kompromisno se tragalo za rješenjem koji će pružiti sve benefite ruža i imati jarku boju, a pritom biti hidratantan poput najboljeg balzama za usne kojeg ste imali.

 

Koža usana je tanka i zahtijeva posebnu njegu, a Rouge Coco Baume čini ih lijepima iz dana u dan zbog specijalnog aktivnog sastojka Olive Oleoactive, noviteta koji je proizveden poseebno za Chanel, inspiriranog stoljetnim maslinama koje okružuju vilu La Pausa. Masline sa Sardinije stvaraju ovaj ekskluzivni sastojak s visokom koncentracijom polifenola i omega-9 masnih kiselina koji ima antioksidativno djelovanje. Uz to, kako bi usne bile mekane tijekom cijelog dana, svilenkasta formula sadrži i shea maslac te tri biljna voska koja čine Hydra Boost Complex, sastojak koji je signature čitave linije ruževa Rouge Coco koji ne isušuju usne.

Balzam za usne dostupan je u šest boja idealnih za ljeto, inspiriranih cvijećem koje raste oko vile, a koje se kreću od boje crvenog vina pa sve do nježno ružičaste i fuksije. Nakon jednog nanošenja, usne prekriva početni sloj boje koji je jedva uočljiv, a sa svakim novim nanosom, boja usana u mat finišu postaje sve intenzivnija. U kolekciji se nalazi i prozirna bijela nijansa kojom možete naglasiti prirodni sjaj usana.

Kako ne bi sjajile samo usne, već i oči, u sklopu kolekcije Chanel La Pausa nalazi se i paleta sjenila Les 4 Ombres. Khaki smeđa nijansa podsjeća na masline iz vrta vile, dok zlatne i bakrene nijanse sjenila evociraju sjaj sunca na Azurnoj obali. Kako bi look bio kompletan, predstavljena je i nova, zlatno-bež verzija Ombre Premère Laque tekućeg sjenila koje očima daje dodatnu dozu blještavila.

Ekskluzivne kreacije rumenila Blush Lumière osmišljene su kako bi licu dale toplinu i glow osunčanog tena, a dostupne su u koraljno ružičastoj i terracotta smeđoj nijansi. Koraljna nijansa prikladna je za svakodnevno nošenje, dok uz pomoć smeđe možete stvoriti nešto hrabriji, chic makeup look. Izgled brončanog tena, kao da ste se upravo vratili s plaže, možete postići i s Baume Essentiel rumenilom u sticku koje suptilno naglašava sjaj tena, u svjetlucavoj koraljno ružičastoj nijansi koja daje živosti obrazima i taj prirodni, zdravi sjaj kojem težimo.

Kuća Chanel nije ostala dužna ni kad su lakovi za nokte u pitanju, zbog čega ovu kolekciju za proljeće/ljeto 2022. definitivno svrštavamo u favorite. Od blijede žute koja simbolizira sunce i žute zidove vile pa sve do terracotte, materijala koji je obilno koristi u Francuskoj i koji krasi pod La Pause, Le Vernis lakovi u nijansi Riviera i Terra Rossa čine idealne nijanse za toplije dane.

Fotografije: Chanel

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0