Massimo Dutti

Celine vs. Massimo Dutti: 3 high street sakoa nalik dizajnerskim

Znamo koliko su high street brendovi ponekad brzi u kopiranju lookova s revija na Tjednima mode, no iako uspijevaju rekreirati dizajn s piste, najčešće je kvaliteta ono što ne uspijevaju dostići. Massimo Dutti je high street brend koji je poznat po kreiranju modnih klasika i to od veoma kvalitetnih tkanina za svoju kategoriju pa ne čudi kako njihova popularnost iz dana u dan samo raste.

Komade s potpisom te španjolske modne marke s lakoćom možete zamijeniti s nekim luksuznim, dizajnerskim modelom, a upravo smo takva tri komada – nalik onima s potpisom francuske modne kuće Celine, pronašli u njihovoj aktualnoj ponudi. Celine u posljednjih nekoliko sezona kombinira streetwear komade s onima u potpunosti klasičnim kao što su jakne od tvida, dok se estetika brenda Massimo Dutti temelji isključivo na eleganciji te su komadi koje kreiraju u pojedinim kategorijama veoma slični.

CelineMassimo Dutti

Prvi primjer je kratki sako od buklea s manjim, dekorativnim džepovima i gumbima zlatnog sjaja kakav se gotovo identičan može pronaći u kolekciji španjolske high street marke po cijeni od 89,95 eura. Riječ je također o kardiganu izrađenom od buklea koji će ostaviti jedanko otmjen dojam, po pristupačnijoj cijeni.

CelineMassimo Dutti

Cropped silueta, boja vanilije i ukrasni gumbi glavne su karakteristike sakoa koji je u slučaju modne kuće Celine izrađen od svile, dok je Massimo Dutti predstavio model od kombinacije vune i pamuka koji mu svejedno može konkurirati. Ovo je model koji će fantastično izgledati uz prugastu majicu i traperice – neovisno o tome odlučite li za dizajnerski ili high street primjerak po cijeni od 149 eura.

CelineMassimo Dutti

Sako koji pomalo podsjeća na gornji dio vojniče uniforme nešto je što ćete češto viđati ovog proljeća, a i Celine i Massimo Dutti predstavili su svoje verzije tog trenda. Massimo Dutti model ističe se maslinasto zelenom bojom, dvorednim kopčanjem i cijenom od 199 eura, dok je u Celineu pao izbor na nešto klasičniju verziju tamnoplave boje, a zajedničko im je da pomoću remena u struku naglašavaju figuru. Ovaj nešto duži model sakoa jedan je od must have komada za nadolazeću sezonu!

Neovisno o tome čija vam se estetika više sviđa ili, pak, koliki budžet želite izdvojiti sako, riječ je o kvalitetnim opcijama kojima ćete još dugo biti vjerni!

Fotografije: Massimo Dutti, Celine

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0