Silje Haugland

Celine ponovno ima najtraženije sunčane naočale sezone!

Iako francuska modna kuća Celine, svoju ready-to-wear liniju stavlja u fokus, ono što osvaja srca brojnih trendeseterica diljem svijeta su modni dodaci koji izlaze iz njihove radionice. Među najpopularnijim komadima su torbice, ali i sunčane naočale s potpsiom Celinea, koje slove za jedne od najkvalitetnijih dizajnerskih okvira na tržištu.

Pamela Badžek

Nakon što su prošle godine Celine Triomphe ovalne sunčane naočale pomele konkurenciju, ove sezone još je jedan model iz iste linije izazvao pravu pomamu na društvenim mrežama!

Elena Dizdar

Novi model koji obožavaju hrvatske i strane influencerice je Celine Triomphe Metal o1 koji je izrađen od kombinacije metala zlatnog sjaja, kornjačevine i zelenih stakala. Ove sunčane naočale ističu se retro izgledom, nalikuju modelima koji su se nosili u 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća, a kao i prošlogodišnji hit model imaju ovalni oblik okvira.

Silje Haugland

Naočale su iznimno lagane te su ukrašene zaštitnim znakom kuće, logom retro izgleda Triomphe, koji krasi i it torbice i remenje francuskog brenda Celine. Sunčane naočale dostupne su i u srebrnoj metalik verziji, a uz naočale dobiva se i malena kožnata torbica kako se ne bi oštetile. Naravno, i taj je sitni detalj zaludio brojne obožavateljice brenda diljem svijeta, tako da su u pojedinim buticima rasprodane.

4S235CMLB.35SG_1_SUM224S235CMLB.35SG_2_SUM224S235CMLB.35SG_3_SUM224S235CMLB.35SG_4_SUM224S235CMLB.35SG_5_SUM22

Sunčane naočale Celine Triomphe Metal 01 mogu se naručiti u Hrvatsku sa službene stranice brenda Celine po cijeni od 475 eura, a hrvatske influencerice poput Pamele Badžek i Elene Dizdar svoj par it okvira pronašle su u Alfa Vision optici. U nastavku pogledajte detalje ovih hit sunčanih naočala.

@siljeg.haugland

Unboxing my new Celine Triomph sunglasses✨ #celinetriomphesunglasses #celinesunglasses #unboxin

♬ Little Things x Gypsy Woman by L BEATS – DJ L BEATS

@theholyvicky

👓 addict #sunglasses #celinetriomphe #celinetriomphesunglasses celine triomphe metal sunglasses

♬ original sound – felicia💫

@hajaraatabou

They’re perfect @CELINE 🥹🤍 #celine #celinetriomphe #celinetriomphesunglasses #celinemetalsunglasses #tendance #fashiontok #fashiontiktok #luxurytiktok

♬ Just for Me – PinkPantheress

@joann3va

omg these Celine sunglasses are so good and did you see the mini pouch that comes with them??? #celine #celinesunglasses #celinetriomphemetal #sunglasses #ootd #fashiontiktok #fashiontok

♬ suono originale – Freddie Mercury

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Celine, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0