Brojne poznate dame pohrlile otkriti novi noćni serum s vitaminom C

Kao rezultat svakodnevnog suočavanja s mnoštvom vanjskih čimbenika, kao što su UV zrake, zagađenje i toksini naša koža s vremenom može izgubiti sjaj i dobiti tamne mrlje, što su sve znakovi starenja. Kako bi vam pomogli u rješavanju tog problema, stručnjaci u Garnieru odabrali su čisti vitamin C i pažljivo kreirali koncentriranu formulu, a sinoć je u zagrebačkom Francuskom paviljonu predstavljen novi noćni serum za posvjetljivanje, koji proširuje Garnierov asortiman kozmetičkih proizvoda s vitaminom C.

Odabir lokacije nije slučajnost, naime Francuski paviljon pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje novog seruma ovog francuskog brenda, a poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda. Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom “Garnier garden of future” kroz koju su posjetitelji mogli doživjeti Garnierov svijet na posve novi i drukčiji način.

Laura Bračun

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Garnier Paula Sikirić, a prisustvovale su i brojne ljubiteljice i ljubitelji ovog poznatog brenda kao Iva Šulentić, Edita Misirić Vrkljan, Sonja Kovač, Miach, Marco Cuccurin i brojni drugi, a nakon što su se upoznale sa svim dobrobitima ovog moćnog seruma, uživale su u glazbenoj izvedbi talentirane Nike Turković.

Nika Turković

Novi Garnierov noćni serum s vitaminom C obogaćen je s 10 posto čistog vitamina C kako bi vidljivo poboljšao sjaj umorne kože tijekom noći, u trenutku kada na najbolji način prihvaća dobrobiti njege. Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate vaša koža može potpuno usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala, a poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Sonja Kovač

Za Garnier jednostavnost nije zapreka učinkovitosti, a Garnierov noćni serum s vitaminom C u sebi sadržava prirodni i moćni sastojak; čisti vitamin C prirodnog podrijetla – antioksidativnu dermatološki aktivnu supstancu poznatu po svojstvima vraćanja sjaja koži tijekom noći. Dobiva se u skladu s načelima zelene kemije, a višestruko je učinkovit protiv oksidacije, degradacije kolagena i manjka sjaja kože.

Ana Strižić

Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C. Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji. Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

Pavla Predović

Tekstura Garnierovog novog noćnog seruma za posvjetljivanje nije ljepljiva ni masna, što omogućuje ugodnu primjenu, a osmišljen je tako da odgovara svim tipovima i tonusima kože te je dermatološki ispitan. I ovaj serum kao i sve proizvode brenda Garnier globalno je odobrila organizacija Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny.

Uživajte u mirnom snu i dopustite svojem novom omiljenom serumu da se pobrine za vašu kožu, čineći je još glađom i sjajnijom!

Sonja Kvesić
Maja Miletić
Stella Zulijani i Helena Poldina Marinović
Nika Ilčić
Marko Kotur
Katarina Smolić
Ivana Pavić
Iva Gradišer i Tina Bačić
Donovan Pavleković
Ante Burazin i Sonja Kovač
Luka Mamić
Bruna Munjaković
Miro Čabraja i Antonia Ćosić
Marcela Vrcek
Luna Valas
Lara Vukušić
Rok Juričić
Neira Sinanbašić
Mateja Dujić
Kristina Prgić
Filip Šerić
Dunja Ercegović
Anita Radovčić
Rebeka Ljiljak
Marija Čamber
Ivan Milić
Edita Misirić Vrkljan
DJ Forora
Diego Siqueria i Marko Gangur

Paula Sikirić
Marco Cuccurin
Rafaela Seba i Vedran Vjeverić
Iva Šulentić
Miach
Antonio Knežević
Damir Begović

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: John Pavlish i Aleksandar Selak

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0