Tatjana Dragović

Brojna poznata lica okupila se na Danu otvorenih vrata Poliklinike Milojević

Nakon što je prošle godine Poliklinika Milojević otvorila vrata jednog od najljepših prostora u Hrvatskoj jučer je upravo tamo održan drugi Dan otvorenih vrata. Prijatelji i klijenti, ali i brojni znatiželjnici u ugodnoj su se atmosferi družili, upoznavali sa svim novitetima i isprobali mnoge od novih usluga i tretmana koje se nude u Poliklinici.

Jelena Veljača

Posjetitelji su u otmjenom prostoru Poliklinike uz birana jela i pića mogli uživati u malom intimnom koncertu prijatelja i klijenta Poliklinike, talentiranog Vlaha Arbulića.Posebnu pažnju su privukli matcha kokteli by Denis Vlahovac i Materia.

Nikola Milojević i Tea Boričević

Osoblje Poliklinike na recepciji je zaprimalo predbilježbe za petnaestminutne tretmane vrhunskom dermokozmetikom poput 111skin, Augustinus Bader i ZO Obagi, a predstavila se i najnovija linija kozmetičkih proizvoda dr. Sabrine Shah-Desai namijenjena okoloočnom području.

Ivana Prkačin i Antea Kodžoman

Posjetitelji su mogli uz pomoć uređaja Visia provjeriti u kakvom je stanju njihova koža i dobiti savjet kako eventualne izazove uspješno savladati. Mnoge su se posjetiteljice nakon tretmana EmFacom ili navedenom dermokozmetikom prepustile u vješte ruke edukatorice za dekorativnu kozmetiku Jane Iredale i zablistale na licu mjesta.

Ipak, najviše je predbilježbi bilo za isprobati svjetski hit tretman EmFace kojeg nazivaju i nekirurški facelifting, a koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Budući da su rezultati vidljivi nakon samo jednog tretmana navedenim uređajem, malo je reći da su posjetiteljice bile oduševljene. Isprobavao se i najnoviji originalni EmsculptNeo, još napredniji i učinkovitiji nasljednik proslavljenog EmSculpta – elektromagnetskog tretmana kojim se mišići u jednom polusatnom tretmanu aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka, kao i Ultherapy, svjetski priznatu tehnologiju koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu.

Ana Strizić

Uređaj Morpheus8, izazvao je pažnju svih koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo i općenito – najbolju verziju sebe, ali bez odlaska u operacijsku salu, a u svijetu je trenutno ultimativni hit. Tko se sve pojavio i kako je bilo na drugom Danu otvorenih vrata u Poliklinici Milojević, otkrijte u nastavku.

Laura Bačun i Lucia Čutura
Lidija Lešić
Maja Blažević
Joe Pandur i Zrinka Blažević
Ivana Prkačin i Antea Kodžoman

Vlaho Arbulić
Zvončica Vučković

Nikola Milojević

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0