Brojna poznata lica na otvorenju Le Clinic, nove stomatološke klinike u Centru Kaptol

Otvorenje nove klinike Le Clinic bio je povod sinoćnjem eventu u zagrebačkom Centru Kaptol koji je okupio brojne goste. Goste je zabavljao Marko Tolja kao savršena glazbena kulisa u večeri posvećenoj estetici osmijeha i dentalnom zdravlju. Osim što su mogli uživo vidjeti kliniku koja je upravo dobila i priznanje za uređenje interijera, gosti su uživali i u atmosferi punoj dobre energije, a među prisutnima su se našle brojne poznate osobe iz zagrebačkog društvenog i poslovnog života kao što su Rita Rumora, Ante Todorić, Petra Kaćunko, Ivana Pirizović, Karlo Rusan, Ivana Vukušić, Nikolina Minovska, Sonja Kvešić i Polina Meixner.

Le Clinic tim

Le Clinic pod vodstvom doktorice dentalne medicine Tamare Žaje vrhunski je centar dentalne estetike koji prati najnovije svjetske trendove pa je klinika opremljena modernom kirurškom salom i RTG odjelom, ali pacijentima nudi i dodatne sadržaje kako bi im liječenje bilo što ugodnije – tako su npr. pacijentima dostupne bežične slušalice te sami mogu birati glazbu ili pak pogledati neki od naslova na nekom od poznatih servisa poput Netflixa ili HBO-a . Središnji fokus Le Clinic je na pružanju kompletnog spektra usluga u području stomatologije uključujući dentalnu estetiku, implantologiju, ortodonciju i estetiku lica. Fokus je tako na individualnom pristupu i osiguravanju što ugodnijeg liječenja i bezbolnih zahvata.

Estetski dizajn prostora, na koji možda nismo navikli kada govorimo o posjeti zubaru, esencijalna je karakteristika klinike Le Clinic. Ovdje svaki aspekt, od čekaonice do ordinacija, stvara osjećaj opuštenosti. Le Clinic ne samo da pruža vrhunske stomatološke usluge već i njeguje osjećaj dobrodošlice i brige za svakog pacijenta.

Tamara Žaja i Rita Rumora Jurki

“Otvorenje Le Clinica predstavlja našu viziju, strast i predanost u stvaranju prostora gdje svaki pacijent može pronaći zdrave zube i svoj idealan osmijeh. Kroz visoku stručnost, profesionalnost i neprekidno usavršavanje našeg tima želimo osigurati vrhunsku skrb za naše pacijente. Uz individualni pristup i potpunu posvećenost otvaramo vrata novim, lijepim i zdravim osmjesima koji će obogatiti živote naših pacijenata. Istovremeno, posebno sam ponosna na naš prostor koji je upravo osvojio prestižnu arhitektonsku nagradu Big See što predstavlja dodatnu potvrdu naše predanosti kvaliteti i estetici. Zahvaljujem ovom prilikom svim prijateljima i partnerima klinike na podršci, ali svakako i timu klinike te pacijentima koji su nam već poklonili povjerenje“, izjavila je Tamara Žaja, vlasnica klinike Le Clinic.

Bogato dugogodišnje iskustvo u vodećim dentalnim klinikama doktorice dentalne medicine Tamare Žaje, specijalistice stomatološke protetike te velik broj zadovoljnih pacijenata nesumnjivo Le Clinic svrstavaju u sam vrh privatnih klinika dentalne medicine, pogotovo ako se odlučujete raditi ljuskice ili krunice.

Poliklinika Le Clinic nalazi se na prvom katu Centra Kaptol između Tkalčićeve ulice i Nove Vesi. U Le Clinic se ulazi direktno s platoa na prvom katu do kojeg vode stepenice s Tkalčićeve ulice. Više o Le Clinic stomatološkoj klinici potražite na web stranici.

Tamara Žaja i Nikolina Minovska
Tamara Žaja i Karlo Rusan
Rene Krasnić, Tamara Žaja i Sonja Kvesić
Polina Meixner
Petra Kaćunko, Tamara Žaja i Ante Todorić
Marko Tolja
Ivana Vukušić
Ivana Pirizović
Emili Dragaš

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0