Brend s Instagrama koji influencerice obožavaju

Otkrivanje novih brendova omiljena nam je stvar o kojoj volimo pisati – a ponajviše kad se radi o onima koji nas oduševe neodoljivim komadima i čiji dizajn stavljamo pri sam vrh suvremene mode. Jedan od takvih je brend pod imenom Source Unknown, toliko mističan da se o njemu ne zna mnogo, no ono što je sigurno je da kreiraju komade koje influencerice obožavaju. Nedavno su na Instagram profilu izbrisane sve fotografije starih kolekcija brenda i objavljena je samo nova kolekcija jesen/zima na koju valja obratiti pozornost. 

Source Unknown brend je koji je osnovan 2020. godine i predstavlja svojevrsnu platformu na kojoj se nalazi više robnih marki, no koji također ima i vlastitu liniju (iako je na službenoj stranici brenda teško razlikovati što je što). No, jasno je da se radi o izrazito poželjnim komadima koji odišu svevremenskim i profinjenim stilom – komadi izgledaju kao da se radi o kakvom high-end brendu, no ono što nas veseli je činjenica da se radi o pristupačnim cijenama s obzirom na izgled i kvalitetu komada. U kolekciji brenda dominiraju minimalističke siluete i visokokvalitetni materijali koji se savršeno stapaju u krojeve ovog brenda.

Ono što nas je najviše oduševilo je capsule kolekcija jesen/zima 2023. godine koja neodoljivo podsjeća na omiljene brendove poput The Row i The Frankie Shop ili, pak, novu Phoebe Philo. Ne zato što se radi o sličnim komadima, već zbog toga što se radi o jedinstvenom pristupu suvremenoj estetici, luksuznom i profinjenom prizvuku koji je danas toliko poželjan među obožavateljicama mode.

Prigušenih boja i s fokusom na bež, crnu, bordo, smeđu, maslinasto zelenu nijansu kolekcijom odišu komadi za koji smo sigurni da će svakom outfitu dodati statement efekt. Radi se o komadima koji krase svaku klasičnu garderobu, no istovremeno o komadima čiji originalni krojevi izgledaju neodoljivo. Jakne, kaputi, kvalitetno pletivo i neodiljive siluete haljina i topova, ono su što nas se najviše dojmilo pogledom na ovu sjajnu kolekciju. Ovu kolekciju izdvaja i činjenica da se nerijetko radi o oversized krojevima, jasnim linijama, ali i uskim siluetama koje savršeno prijanjaju uz tijelo, i izgledaju elegenatno i decentno.

Ono što nam je isto tako privuklo pažnju je činjenica da se radi o siluetama za kakve bismo očekivali da će cijenovno tome odgovarati, no u ovom slučaju nije tako. Naravno, cijene su nešto više od high street brendova u kojima najčešće uživamo, no ipak ovdje valja imati na umu da je svaki komad izgledom onakav kakav nismo viđali u kolekcijama drugih brendova.

Kolekciju koju krase komadi idealni za elegantno odijevanje tijekom hladnog razdoblja možete otkriti na službenoj stranici brenda na kojoj su svi komadi dostupni za kupnju i u Hrvatskoj! S obzirom na to da se radi o sjajnom asortimanu svevremenskih komada koji nas je toliko oduševio da smo na wishlistu dodali brojne komade, predlažemo vam da istražite ovaj brend. Da vam taj posao olakšamo, u nastavku otkrijte nama omiljene komade.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Source Unknown, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0