Brad Pitt se vraća na veliko platno u filmu u kojem se pojavljuju i omiljeni vozači Formule 1

Nadolazeći film studija Apple Original Films i Warner Bros. Pictures – “F1”, u kojem glumi Brad Pitt, a režira ga Joseph Kosinski, dobio je svoj prvi službeni trailer i plakat, kao i datum dolaska na velika platna kina. F1 u distribuciji Blitz Filma, u kina dolazi početkom ljeta 2025.

Prvi službeni trailer sadrži vrlo malo dijaloga, umjesto toga se snažno fokusira na utrkivanje, brzinu i adrenalin koji osjetimo tijekom gledanja. Vrlo brzo postaje jasno što gledatelji i obožavatelji mogu očekivati od ovog spektakla brzine.

“Red Bull, Ferrari, Mercedes, a sada i McLaren nas uvijek pobjeđuju na ravninama. Možemo ih pobijediti u zavojima. Moramo napraviti auto za borbu”. “Kako da ga napravim da bude siguran?”, pita lik Kerry Condon. “Tko je rekao nešto o sigurnosti?” odgovara Brad Pitt.

U filmu “F1”, Brad Pitt se stavlja u cipele Sonnyja Hayesa, bivšeg vozača Formule 1, koji se vraća na trkaću stazu kako bi surađivao s novakom Joshuom Pearceom, kojeg glumi Damson Idris.

“Sonny Hayes se, nakon što je doživio strašnu nesreću, povukao i doslovno nestao te vozio u drugim disciplinama”, rekao je Brad Pitt za Sky Sports. “Njegov prijatelj, kojeg u filmu glumi Javier Bardem, vlasnik je ekipe koja je vrlo loša i nikada nije osvojila nijedan bod, ali imaju mladog, fenomenalnog vozača kojeg glumi Damson Idris. Tako Sonnyja vraćaju kao posljednju nadu, posljednju borbu za spas, i onda stvari počinju postajati zanimljive”.

Brad Pittu i Kerry Condon u “F1” pridružuju se Javier Bardem, Sarah Niles, Kim Bodnia i Samson Kayo. Film produciraju Jerry Bruckheimer, Brad Pitt i sedmerostruki svjetski prvak F1 Lewis Hamilton, a snimanje je održano na pravim događajima F1, uključujući britanski Grand Prix koji se održao prošli vikend.

Pogledajte prvi službeni trailer, osjetite brzinu i prepustite se usijanom asfaltu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0