Božićni filmovi koje ovih blagdana gledamo na Netflixu i HBO-u

Neke božićne filmove možemo gledati svake godine iznova, bez obzira koliko smo ih puta već pogledali. Ipak, svake godine dajemo šansu novim filmovima u nadi da ćemo pronaći neke nove klasike koje možemo gledati godinama. Donosimo pregled novih božićnih filmova u kojima ovih praznika možete uživati na streaming servisima Netflix i HBO Max.

A Christmas Mystery – HBO Max

 

Prije sto godina dječak u Pleasant Bayu u Oregonu otkrio je vrpcu čarobnih zvončića Djeda Mraza, što je malom gradu donijelo jedno stoljeće prosperiteta i mira. Sada, samo nekoliko dana prije Božića, zvona su nestala, a na skupini neustrašive djece je da riješe slučaj, pronađu zvona i vrate božićnu čaroliju Shelter Bayu i njegovim građanima.

 

 A Christmas Story Christmas – HBO Max

 

U nastavku ovog blagdanskog favorita iz 1970. godine, Ralphie je odrastao i mora se nositi s Božićem i svime što dolazi u paketu s tim, ovaj put u ulozi oca. Peter Billingsley vraća se ulozi koja je natjerala djecu svih uzrasta da iščekuju božićno jutro kao nijedno drugo.

 

 Santa Camp – HBO Max

 

I dokumentarni filmovi mogu prenijeti božićni duh, osobito ako radnja prati godišnje okupljanje Djedova Božićnjaka. Dirljiv i provokativan dokumentarac osvjetljava Udruženje Djedova Božićnjaka u Novoj Engleskoj i njihova nastojanja da unesu veću raznolikost u jedan od najomiljenijih likova u povijesti – Djeda Božićnjaka.

 

 A Hollywood Christmas – HBO Max

 

Ovo je božićni film o božićnom filmu! Jessica je filmašica u Hollywoodu koja se proslavila božićnim filmovima. Kad izvršni direktor mreže Christopher zaprijeti da će prekinuti snimanje, Jessica ne pokušava samo spasiti svoj božićni film, nego ona u njemu i živi!

 

Falling for Christmas – Netflix

 

Lindsay Lohan se vratila na glumačku scenu u božićnom filmu i to je dovoljan razlog za pogledati ovaj Netflixov film. Glumi razmaženu nasljednicu tatinog odmarališta u Aspenu koja dobiva amneziju i zaljubljuje se u lokalnog čuvara kolibe. To je izvrstan primjer da se blagdanski film ne gleda samo zbog stvarnog zapleta i kvalitete, već kako bi se opustili uz predvidivu i zabavnu romantičnu komediju.

 

Christmas With You – Netflix

 

Mećava prisiljava pop zvijezdu Angelinu i njezinu pomoćnicu da se zaustave u skromnom domu udovca po imenu Miguel, kojeg tumači još jedan glumac omiljen na početku milenija – Freddie Prinze Jr. Odlučili su se na hitni posjet jer je Angelina bila očarana videom obožavatelja koji je objavila Miguelova kći Cristina. Njoj je potreban novu materijal za glazbu, a Miguel je jednostavno darovit tekstopisac, tako da osim inspiracije pronalazi i ljubav!

 

The Noel Diary – Netflix

 

Priča o čovjeku koji se vraća kući na Božić kako bi riješio imanje svoje otuđene majke. Kada stigne tamo, otkriva dnevnik koji možda krije tajne njegove prošlosti i nepoznate mlade žene na vlastitom tajanstvenom putovanju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0