Borite li se s masnijom kožom, ovaj čistač za lice u prahu mogao bi vam pomoći

Iz iste linije u kojoj se nalazi Kiehl’sova najprodavanija maska za lice stiže novi Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora, a radi se o revolucionarnom čistaču za lice u prahu koji dokazano smanjuje višak masnoća i zaglađuje kožu za gladak i čist ten.

Kiehl’sov čistač za lice u prahu pomno je osmišljen kao ekološki prihvatljiva zamjena za Kiehl’sove klasične tekuće čistače. Formula sadrži 96% obnovljivih sastojaka i 98% manje vode od Kiehl’sovih tradicionalnih Rare Earth tekućih čistača, a pakiran je u bočici izrađenoj od 100% recikliranih materijala potrošača. Ova obnovljiva formula sadrži bogatu odgovorno dobivenu amazonsku bijelu glinu koja omogućuje trenutačno dubinsko i nježno dnevno čišćenje.

Klinički je dokazano da Kiehl’sov Rare Earth čistač za lice u prahu za dubinsko čišćenje i piling pora trenutačno smanjuje pojavu masnoće i neželjeni sjaj za 96%, a nakon tjedan dana upotrebe 90% ispitanika primijetilo je glađu i sjajniju teksturu kože.

Da bi mogli osigurati čistu i sjajnu kožu, eksperti iz Kiehl’sovih laboratorija u ovom su proizvodu koristili amazonsku bijelu glinu, žitarice koje sadržavaju mikrokristalnu celulozu i alfa-hidroksi kiseline.

Amazonskom bijelom glinom trenutačno upija nečistoće, mrtve stanice na površini kože i višak sebuma koji može začepiti pore te uzrokovati pojavu mitesera i izbijanje akni.

Žitarice koje sadržavaju mikrokristalnu celulozu pomažu nježno zagladiti kožu i ukloniti nečistoće.

Alfa-hidroksi kiseline pomažu ukloniti mrtve stanice na površini kože i vraćaju sjaj i blistavost koži.

Za optimalno smanjenje neželjenog sjaja koristite Kiehl’sov Rare Earth čistač za lice u prahu dva puta dnevno kao sredstvo za čišćenje lica i jednom do dva puta tjedno kao piling, koristite zajedno s Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing maskom za idealnu rutinu za smanjenje neželjenog sjaja.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0