Bob je frizura koja nikada ne može dosaditi, a ove godine izgleda posebno cool

Čime bolje obilježiti dolazak nove sezone nego novom frizurom? Nova sezona donosi svježinu pa je vrijeme za – rez! Bob frizure nikada ne izlaze iz mode, no ove jeseni izledaju posebno cool. Ako su vam uvojci oštećeni od sunca i mora ili, pak, tretiranja bojom, razmislite da ih skratite na ovu super praktičnu i trendovsku dužinu.

Mie Juel

Brojne svjetske zvijezde i influencerice su se odlučile za ovu promjenu – Elsa Hosk je posljednja koja se pridružila ovom trendu, a posebno je popularan bob s teksturom, u pomalo neurednom stilu, koji slovi za jednu od najjednostavnijih frizura za održavanje. Od srpnja je bob jedna od najtraženijih frizura, jer se prema podacima Pinteresta, potražnja za tom vrstom reza povećala za 115 posto.

Naomi Watts

Vječna inspiracija za effortless izgled kose su Francuskinje, koje su također prigrlile ovu dužinu pa je, naravno, pomalo neuredan bob sa šiškama, blago valovit, dobio naziv “french bob”. Neke dame, poput britanske stilske ikone Alexe Chung, obožavaju ga godinama, a tajna je u tome da se bob može prilagoditi svačijem stilu, teksturi kose, obliku lica i godinama.

Alexa Chung

Zato ga obožavaju i frizeri kada žele osvježiti izgled kose svojih klijentica, dodajući mu i pokoji pramen u nijansi do dvije svijetlijoj boji od prirodne boje kose. Iako ova frizura zahtjeva malo truda oko stiliziranja – nije bitno nosite li razdjeljak na stranu ili sredinu, imate li valove ili frizuru napravljenu na četke, nosite li šiške ili ne, rez mora biti savršeno odrađen pa preporučujemo da se prepustite u ruke profesionalca i da bob ne pokušavate dobiti u vlastitoj kupaonici.

Polly Hey

Dužina do brade (ili malo duža) uklonit će oštećene dijelove kose, a jednostavnost stiliziranja omogućit će vam da u svakom trenutku izgledate chic, čak i kad krene kišovito vrijeme i borba s vlagom. U nastavku pronađite inspiraciju i screenshotajte za svoj idući posjet frizeru.

Laura Harrier
Chloe Helen Miles
Danielle Marcan
Ella Purnell
Mie Juel
Polly Hey
Steph Hui
Amrtia Palahey

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0