Blonde espresso je hit boja kose ove zime

Ako ste spremni za promjenu boje kose, a niste jedna od onih koje vole kričave boje, možda će vam biti zanimljiv novi trend – blonde espresso.
Nakon pastelnih i neonskih boja koje su obilježile proteklu godinu, ovaj se trend čini potpuno izvediv i nepretenciozan. Bilo da ste plavuša ili brineta koja želi osvježiti trenutnu situaciju na glavi, ova bi kombinacija trebala biti baš za vas.

Blonde espresso, inspiriran Starbucksovim istoimenim pićem, identificiran je kao smeđa boja kose s precizno pozicioniranim balayage pramenovima koji komplimentiraju vašoj boji kože i stapaju se s dominantom, smeđom podlogom.

Pomak je to od brončanih, pretežno ljetnih tonova. Blonde espresso naginje toplim, bogatim tonovima boje kao što su mliječna čokolada ili zrna kave. Za bazu se koristi sjajna, čokoladna smeđa, iako zapravo nema pravila – svaka brineta uz malo oplemenjenog sjaja kose idealna je za ovu kombinaciju. Deblji pramenovi u boji karamele ili koji više naginju plavoj boji razigrano se slažu po dužini kose. Ako imate jako gustu i dugu kosu, možete podnijeti i do 14 debljih pramenova.

Kako biste najbolje svom frizeru objasnili što želite, istaknite da i dalje želite da je cjelokupni dojam boje da ste brineta, no želite dodati malo živosti i pokreta boji, te ponesite fotografije koje vjerno prikazuju opći dojam kojeg želite postići. Ovisno o duljini kose i jačini kontrasta koja vam se dopada, bit će aplicirano četiri, osam, dvanaest ili četrnaest balayage pramenova. Poanta je samo da pramenovi ne dominiraju dojmom već da se stapaju sa smeđom bojom koja je nositeljica cjelokupnog looka.

Ono što ovaj trend čini vrlo praktičnim je to što uz minimalnu intervenciju frizera možete postići potpuno drugi dojam frizure i boje, a kako se pramenovi ne bojaju od korijena, odlazak u salon neće morati biti učestao. Također, ako vam dosadi, vrlo je lagano vratiti se na prijašnje stanje boje.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0