#bitidomanijekoma: Uključite se u projekt koji će zaviriti u vaše tanjure

Jedini način za zaustaviti epidemiju je ostati kod kuće jer #bitidomanijekoma. Upravo zato, osnivačica Nutrilife centra, magistrica nutricionizma Ivana Barišić sa svojim kreativnim i stručnim timom te prijateljima iz područja psihologije, kineziologije i nutricionizma, odlučila je pokrenuti projekt objedinjen pod službenim hashtagom #bitidomanijekoma.  

Foto: Ivana Barišić

Radi se o inicijativi sa svrhom da se pridonese zaustavljanju epidemije, ali i jasnim ciljem da se olakša svima u izolaciji kroz virtualno druženje s ljudima, uz dozu humora, ali i stručnosti. Ivanu zanima #štokuhaš i #štojedeš, kako bi se svi zajedno mogli povezati, razmijeniti iskustva, imati mjesto za otići po dozu inspiracije, ali i vidjeti da nismo sami.

Svi ambasadori ovog projekta stručnjaci su u svojim područjima. Iako je tek startao, projekt se može pohvaliti s poznatim imenima poput trenera i stručnjaka iz područja kineziologije Maria Vekića, Kate Leutar stručnjakinje iz područja psihologije i naravno Ivane Barišić, poznate nutricionistce, ujedno i osnivačice ovog projekta. Projektu se regionalno pridružuje i magistrica nutricionizma Marijana Zubac, koja će glas o projektu podijeliti i na području BiH.

Foto: Kate Leutar

Foto: Mario Vekić

Foto: Marijana Zubac

Ekskluzivni partner, portal Slowage365.hr kao ključnu poruku ističe: “Briga o zdravlju počinje u nama”. Upravo zato odlučio je podržati i biti dio ove hvale vrijedne ideje.

Ne napuštajte dom, izbjegavajte veća druženja i socijalne kontakte kako biste zaštitili sebe, svoje bližnje, ali i cijelo društvo. Ostanite doma, pokažite nam što kuhate i što jedete, a uz tim stručnjaka koji stoji iza ovog projekta sigurno vam neće biti dosadno. Radite na sebi, svojem fizičkom i mentalnom zdravlju te prehrani.

Nasmijte se uz ovu virtualnu zajednicu, uz korištenje hashtagove #štokuhaš #štojedeš javite što kuhate ili jedete. Uključite maštu i budite kreativni, skrenite misli, uključite najmlađe u sve aktivnosti i dokažite svima da #bitidomanijekoma.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0