Biologique Recherche ima novo rješenje za hiperpigmentacijske mrlje!

Jedinstvena kombinacija zaštite i korekcije, Biologique Recherche Emulsion PIGM 400 SPF 15 na dnevnoj bazi korigira pigmentacijske nepravilnosti i štiti kožu od štetnog utjecaja sunca te je tako štiti od preranog starenja. Pojačava blistavost te kožu čini trenutačno svjetlijom i ujednačenijom.

S obzirom na to da su pigmentacijske mrlje 70 posto epidermalne (nalaze se u gornjem sloju kože), lako je promijeniti njihov izgled ili boju. Najbolja obrana protiv pigmentacijskih mrlja je prevencija. Zbog toga koža mora biti dobro zaštićena od UV zraka, jer je sunce vrlo snažan stimulator melanogeneze i proizvodi slobodne radikale. Posljedično, tretman pigmentacijskih mrlja zahtijeva ciljano djelovanje na sve mehanizme povezane s njihovim nastajanjem, kao i usmjeravanje aktivnih sastojaka do melanocita u bazi epiderme. Za održavanje čvrste kože i ujednačenog tena poželjno je spriječiti fotostarenje stanica svakodnevnim nanošenjem zaštite od sunca.

Preporučeni proizvod za neujednačena i siva trenutna stanja kože

Inovacija u liniji PIGM 400, Emulsion PIGM 400 SPF 15 kombinira dvostruko zaštitno i korektivno djelovanje uključivanjem kombinacije 100 % prirodnih mineralnih filtara. Zahvaljujući kombinaciji aktivnih sastojaka koji djeluju na mrlje i zaštitne obrane od UV zraka, emulzija djeluje na melanogenezu. Posvjetljuje i štiti, smanjuje postojeće pigmentacijske mrlje i sprječava pojavljivanje novih. Svojom tekućom i laganom teksturom Emulsion PIGM 400 SPF 15 svakodnevno štiti od štetnih utjecaja sunca i sprječava prerano starenje kože.

Nanesite ujutro na cijelo lice, vrat i dekolte. Nježno masirajte do potpunog upijanja. Upotrebljavajte odgovarajuću zaštitu u slučaju izlaganja suncu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0