Bili smo na otvorenju novog zagrebačkog Izipizi dućana, evo tko se sve pojavio!

Nakon što su u proljeće 2017. godine, Dežmanov prolaz i IZIPIZI store postali nezaobilazno mjesto svih koji vole jednostavan, inovativan i trendi dizajn, zagrebački IZIPIZI preselio je u prostor koji na adekvatniji način predstavlja brend koji je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih u Hrvatskoj. Adresa ostaje ista, mijenja se samo broj, pa ćete tako svoj omiljeni model naočala moći pronaći u Dežmanovoj ulici, ali na broju 1.

Judita Franković

IZIPIZI naočale su lagane, fleksibilne , prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama, u što su se posjetivši novi prostor u Dežmanovoj ulici 1, uvjerile i dugogodišnje ljubiteljice tog brenda, Jelena Veljača, Judita Franković, Mirela Kardašević, Mara Bratoš, Mia Matić, Luna Valas, Nika Matić, Rita Rumora koje su s prvim nagovještajima lijepog vremena, požurile upotpuniti svoju kolekciju sunčanih naočala, novim, neodoljivim IZIPIZI modelima.

Grafičko oblikovanje u novom prostoru posebno za ovu prigodu napravio je poznati zagrebački umjetnik, Saša Šekoranja. Projekt interijera novootvorene trgovine IZIPIZI u Zagrebu vodila je Sunčica Mastelić Ivić, arhitektica s dugogodišnjim iskustvom, u suradnji s matičnim pariškim uredom za brand dizajn.

“Radovao me sjajan timski rad s francuskim kolegicama, naš projekt izvrsno odražava svojom jednostavnošću i mladenačkim pristupom samu filozofiju branda IZIPIZI”, govori Mastelić Ivić.

Jelena Veljača s kćerkicom Lenom

IZIPIZI, brend koji od svog nastanka 2010. godine ruši predrasude o tome kako dobar dizajn i kvaliteta idu ukorak s visokom cijenom, pronaći možemo na mnogim relevantnim dizajnerskim adresama, kao što su primjerice Dover Street Market ili MoMA  design store u New Yorku. Važno je spomenuti i da je jedna od vrijednosti brenda održivost, a cilj im je da do 2023. godine 30 posto proizvoda bude napravljeno od bio materijala.

Popularnost francuskog brenda naočala ne treba čuditi, budući da se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i one za djecu, a posebnost je brenda, što se uvijek nastavlja iznova osmišljavati i inovirati, nudeći nove kolekcije i suradnje za sve generacije i svaki trenutak u životu.

Elena Dizdar
Ivana Pirizović
Ivana Vukušić i Ivan Levak
Iva Šarić
Jelena Veljača
Lućana Mirko
Luka Mamić
Luna Valas
Iva Gradišer
Ana Tevšić Nauković
Ante Burazin
Dina Dončević
Ivana Pavić
Marijana Birkić Lovegrove i Sunčica Mastelić Ivić
Mia Matić
Mirela Kardašević
Nika Matić
Rita Rumora
Tihana Harapin Zalepugin
Mara Bratoš
Katarina Mamić

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0