Bili smo na otvorenju novog Teuta Boutique Salona koji Hrvatice već obožavaju

Na ekskluzivnom partyju u centru grada okupile su se brojne poznate dame

Jučer je u Centru Kaptol obilježeno svečano otvorenje Teuta Boutique Salona čija je vlasnica Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu. Novi salon smjestio se na adresi Nova Ves 17, prostire se na 300 metara kvadratnih. Iza ovog luksuznog i nesvakidašnjeg uređenja koji ostavlja dojam prestižnog ali komfornog stana ili galerije stoje Dean Franić i Saša Šekoranja. 

Otvorenje nove zagrebačke beauty oaze privuklo je brojne domaće ljubitelje ljepote, influencere i poslovne ljude. Boutique salon Teuta je u zadnjih 18 godina izrastao je u mjesto stvaranja trendova, a njezin tim danas broji 15 vrhunskih stilista i kolorista za kosu, šminku i tehničara za nokte. 

Mia Matić

“Uvijek sam se trudila biti inovativna i kreativnost mi je glavna nit vodilja u svemu što radim. S novim prostorom, Salon Teuta je uveo brojne novitete, a sretna sam što mogu reći da je ovo samo početak. Izuzetno sam ponosna što imam vjerne klijentice koje već godinama dolaze u salon, a osim što dolaze iz cijele Hrvatske, neke dolaze iz inozemstva, pogotovo regije”, rekla je Teuta Mesaroš.

Karla Kirschner

Osim stiliziranja kose, klijenti će biti u mogućnosti kupiti proizvode vrhunskih svjetskih brendova za kosu, make-up i mirise za dom. Ekskluzivnost Teuta Boutique Salona potpisuje i maloprodaja Byredo mirisa za kosu, čime je postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti. Uz njih, poseban corner u salonu nudi maloprodaju drugih proizvoda koje Teuta svakodnevno koristi, a samo neki od njih su: Keune, Leonor Greyl, Philip B, Kerastase.

Sonja Kvesić
Paula Sikirić
Pamela Badžek
Mateja Sučević
Karla Kirschner
Gloria Župić
Filipa Ledić
Filipa Ledić, Karla Kirschner, Gloria Župić
Teuta Mesaroš i Ivana Hotti
Teuta Mesaroš i Adriana Belaj
Teuta Mesaroš i Natali Mosser

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0