Bili smo na masterclassu parfemske niche kuće Tiziana Terenzi, jedne od najboljih na svijetu

Paolo Terenzi u Zagrebu je vodio parfemski masterclass za ljubitelje niche mirisa

Parfemski masterclass koji je vodio Paolo Terenzi u Stan Konceptu bio je jedinstvena prilika za brojne parfemske entuzijaste da od samog kreatora svjetski poznatih parfema čuju puno toga zanimljivog i korisnog. Od tajni kombiniranja Tiziana Terenzi parfema do priča o samoj obitelji Terenzi pa i dojmova o svijetu i kulturama koje je upoznao i iz kojih crpi inspiraciju. Šarmantni pripovjedač, Paolo Terenzi, kao glavni tvorac parfemskih kreacija na opće oduševljenje prisutnih, autentično je pokazao što je to za njega  “kreiranje ljepote”. 

Paolo Terenzi

Parfumer Terenzi voli stvarati samo s prirodnim sirovinama koje osobno pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima i to se osjećalo sa svakim udisajem luksuznih kapljica Tiziana Terenzi parfema. 

Tiziana Terenzi je parfemska kuća  upravo obitelji Terenzi, a jedan je od najvećih brendova u industriji niche parfema i prisutni su u 140 zemalja širom svijeta. Predstavljaju talijansku kulturu i naslijeđe, a brojni prisutni gosti u to su se mogli uvjeriti kroz masterclass za koji se tražilo mjesto više. Tiziana Terenzi, V Canto, Giardino Benessere mirisne su kreacije koje se inače mogu pronaći u svim Belodore parfumerijama, a upravo su oni i bili suorganizatori ovog događaja, kao dio DP Lux grupe. Zahvaljujući DP Lux grupi i obitelji Terenzi bila je ovo prilika da se u sklopu ovog događanja doživi jedinstveno povezivanje svih naših osjetila s umjetnošću kreiranja parfema ali i likovne umjetnosti.

Na početku je sve prisutne u događanje uveo domaćin prostora i organizator parfemskih druženja, Hrvoje Vukov, istaknuvši da upravo ovim masterclassom projekt #mirisnepriče #mirisnevečere u Stan konceptu kreću sa novim nizom događanja. Naime, u kontinuitetu je od prosinca prošle godine do kolovoza ove godine, održano 10 parfemskih druženja za kojima među publikom na društvenim mrežama vlada sve veći interes. Masterclass koji je vodio Paolo Terenzi na neki način je vrhunac dosadašnjih parfemskih druženja i najljepša motivacija za nastavak, istaknuo je Vukov. 

Tiziana Terenzi kao parfemska kuća u svijetu niche mirisa predstavlja autoritet zbog cjelokupne priče i vrhunske kvalitete ne samo mirisnih kreacija nego i dizajna bočica i ostalog pakiranja. Stoga je održani masterclass bio jedinstvena prilika za upoznavanje sa svim parfemskim djelima koja nastaju u parfemskoj radionici obitelji Terenzi, a osim Tiziana Terenzi, uzvanici su uživali u kombiniranju mirisa s potpisom V Canto i Giardino Benessere. Sva tri brenda naime stvara Paolo Terenzi i vidljivo je oduševljenje diljem svijeta jer te mirisne kreacije bude najdublje osjećaje.

Ovo događanje u organiziciji DP Lux grupe i Vukova pokazalo je da zagrebačka parfemska scena ne samo da slijedi svjetske trendove nego i postavlja neke sasvim nove formate parfemskih susreta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Sanjin Kaštelan

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0