Nakon nekoliko mjeseci špekulacija, serija Big Little Lies se vraća u obliku druge sezone. HBO je napokon službeno potvrdio da se Nicole Kidman i Reese Witherspoon vraćaju u novim nastavcima popularne drame.

Scenarist koji je radio i na prvoj sezoni, David E. Kelley, navodno je već napisao svih sedam epizoda za novu sezonu. Priča je djelomično bazirana na istoimenoj knjizi autorice Liane Moriarty.

Kako je serija primarno osmišljena kao priča koja će trajati jednu sezonu, s glumcima nije potpisivan ugovor o daljnjoj suradnji. Svejedno se očekuje povratak originalne ekipe uz Kidman i Witherspoon uključujući Ahailene Woodley, Zoe Kravitz i Laura Dern.

“Druga sezona će istražiti zločeste laži, trajnost prijateljstva, krhkost braka i, naravno, začarani bijes roditeljstva. Odnosi će pucati, lojalnost će se pogoršati … Potencijal za emocionalne i tjelesne povrede će narasti!”- HBO

Prva sezona je zaradila čak 16 nominacija za Emmy, od čega je osvojila njih osam. Iako još ne znamo kada je očekivani datum izlaska druge sezone, vjerujemo da se isplati čekati!