Beyoncé napokon ide na svjetsku turneju – evo gdje ju možete gledati u Europi

Američka glazbena diva Beyoncé je putem službenog Instagram profila najavila kako ovog ljeta, povodom promoviranja albuma “Renaissance” predstavljenog u srpnju prošle godine, napokon, nakon godina pauze, ide na svjetsku turneju! O tome da će glazbenica 2023. ići na svjetsku glazbenu turneju sve se glasnije spekuliralo posljednjih nekoliko dana otkako je održala spektakularan nastup povodom otvaranja luksuznog hotela “Atlantis Dubai”.

Iako tijekom mini koncerta nije izvela niti jednu pjesmu s novog “Renaissance”albuma, pa čak ni ljetni hit “Break My Soul”, čini se kako je zadovoljstvo toga da nove pjesme po prvi put čuju uživo odlučila ostaviti za svoje najveće fanove koji će moći uživati u koncertima diljem Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Europe.

Ulaznice za turneju još nisu u prodaju, ali su na službenoj stranici pjevačice objavljeni datumi turneje koja počinje 10. svibnja koncertom u Stockholmu. U Europi će još nastupati: 14. svibnja u Brusselsu, 17. svibnja u Cardiffu, 20. svibnja u Edinburghu, 23. svibnja u Sunderlandu, 26. svibnja u Parizu te 29. i 30. svibnja u Londonu.

U lipnju će koncerte održati u Londonu 2. lipnja, Lyonu 6. lipnja, Barceloni 8. lipnja, Marseilleu 11. lipnja, Cologneu 15. lipnja, Amsterdamu 17. i 18. lipnja, Hamburgu 21. lipnja, Frankfurtu 24. lipnja te u Varšavi 27. lipnja što označava i njezin posljednji europski koncert prije nego što prijeđe na američki dio turneje.

Sve datume “Renaissance World Tour” možete pogledati na službenoj stranici.

Naslovna fotografija: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0