Beyonce najavila lansiranje svojeg parfema

Beyonce koja je trenutno na svojoj svjetskoj turneji Renaissance, iznenadila je svoje obožavatelje prije nekoliko dana, nakon što je objavila misterioznu objavu na svojoj web stranici na kojoj se navodi nadolazeća parfemska voda.

Parfem čiji naziv još uvijek nije objavljen, kreiran je u Francuskoj, a izradila ga je i dizajnirala sama Beyoncé. Teaser na njezinoj web stranici prikazuje sjenovitu siluetu naizgled srebrne boce s reflektirajućim akcentima, koja stilski odgovora omotu albuma “Renaissance” na temu srebra.

Ova vijest objavljena je 13 godina nakon što je objavljen njezin posljednji miris, Heat (umjetnica je prethodno imala licencni ugovor s tvrtkom Coty Inc.) i slijedi Beyoncéinu drugu iznenađujuću najavu u svibnju, koja je nagovijestila stvaranje vlastitog brenda za njegu kose.

Prema Beyoncéinoj web stranici, gornje note parfema uključuju klementinu i zlatni med. Čini se da su ovi detalji blisko povezani s brendom pjevačice, budući da se Beyoncé slavno naziva Queen B, a njezini fanovi sebe nazivaju Beehive.

Iako je malo informacija o Beyoncéinom nadolazećem mirisu, na njezinoj službenoj web stranici stoji da će se proizvod početi isporučivati u studenome i da će uskoro biti dostupan za prednarudžbu.

Obožavatelji se mogu prijaviti na parfum.beyonce.com kako bi putem e-pošte primali obavijesti o nadolazećem lansiranju mirisa, koji je dostupan samo u SAD-u i Kanadi. Cijena parfema iznosi 160 dolara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Beyonce.Com, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0