Bela MakeUp – omiljeni ljetni beauty proizvodi

Iako na ovakvim visokim temperaturama i još na godišnjim odmorima ne nosimo make up ili ga stavljamo minimalno, naša omiljena vizažistica Bela MakeUp odabrala je svoje najdraže beauty proizvode u kolovozu. Od make upa do njege kože lica – donosimo Ladine favorite!

1. Benefit Hello Happy tekući puderi  

Novitet ovog popularnog brenda dolazi u varijanti tekućeg pudera te pudera u kamenu. Ono što ga čini idealnim za ove ljetne dane je SPF zaštita koju sadrži te je lagane teksture. Srednje je prekrivne moći, no daje koži prekrasnu blistavost s laganim sjajem koji sadrži u sebi. Dostupan je ekskluzivno u Douglas parfumerijama.

2. Too Faced Natural Lust paleta

Paleta od 30 sjenila u kojoj ćete svakako pronaći sve najpopularnije nijanse ovog ljeta, no i one koje ćete nositi ove jeseni. Od svijetlo zlatnih do lijepih toplih smeđih boja, ovaj proizvod je stvarno sve što trebate za postizanje svih lookova koje ove sezone viđamo po Instagram profilima poznatih vizažista. Cijena iznosi 415 kuna, a paleta je dostupna na linku.

3. Avène termalna izvorska voda

Iako je koristimo cijele godine, zasigurno je najkorištenija i na ovim visokim temperaturama. Lada preporučuje da je imate sa sobom u torbi kako biste osvježili svoje lice te ga pročistili od nečistoća uzrokovanih znojenjem. Idealan je i za noćne izlaske kao lagani fiksator makeup-a. Avène termalna izvorska voda umiruje i poboljšava stanje svih tipova kože, čak i one najosjetljivije. Dostupan je u Moja Farmacia specijaliziranim prodavaonicama.

4. Lierac Sunissime After SunLierac Sunissime linija sadrži i proizvode za njegu nakon sunčanja. To je prva njega nakon sunčanja koja, zahvaljujući djelovanju anionskog polisaharida velike molekularne mase i aktivnih sastojaka,  snižava temperaturu kože, i to čak 3,8 stupnjeva. Cijena mu je 239 kuna.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0