Bela Hadid zvijezda je prve Jacquemus kampanje snimljenje kod kuće

Nastaviti stvarati te ponuditi zanimljiv materijal u vremenu kada je sve stalo, nije nimalo lagan zadatak, pogotovo u kreativnoj modnoj industriji.
Pa ipak, Jacquemus je doskočio situaciji pokrenuvši prvu FaceTime kampanju čije je glavno lice Bella Hadid. Danas predstavljena kampanja za proljeće 2020 sastoji se od niza fotografija Belle Hadid u potpunosti snimljenih preko FaceTimea, koje zabilježio fotograf Pierre-Ange Carlotti i kreativni dizajner Simon Porte Jacquemus.


Osim njih dvoje, nije bio zadužen ni angažiran nikakav stilist, frizer, vizažist – sve je to odradila, u svom domu, upravo Bella.

Kampanja pod nazivom ‘Jacquemus at home’ prikazuje Bellu koja nosi proljetnu kolekciju brenda, predstavljenu prošle godine u lipnju. Bella kaže kako je to bilo odličnih par sati snimanja, a ovo nije prvo snimanje koje je odradila od kuće. Za Vogue Italija, koji je u travanjskom izdanju izašao, po prvi puta, s potpuno bijelom naslovnicom odajući počast svima koji se bore protiv koronavirusa, sudjelovala je u snimanju koje se također odvijalo preko FaceTimea.

Rezultat kampanje je fantastičan, a ako su i vama za oko zapele Jacquemus naočale koje nosi Bella, možete ih nabaviti ovdje.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0