Sheet maske već su dugo dio azijske kulture njege lica, a u europskoj su prisutne zadnjih nekoliko godina. Riječ je o maskama za lice koje se ne razmazuju kao krema već se poput plahte, po čemu su i dobile ime, stavljaju na lice.

Nanosi se od vrha čela prema nosu, pažljivo položi preko obraza, te se namjesti preko ostatka lica. Najbolje je ostaviti da djeluje 20-30 minuta, a potom masku maknuti s lica.

maska3

Možda isprva djeluju neobično na licu, ali upravo zato su postale hit na selfie fotografijama poznatih osoba kao što su Lady Gaga, Chrissy Teigen i Diane Kruger.

MagMe Pick

Mi bismo vam preporučili Serazena biokolagensku hidrogel masku. Ovu inovativnu rastezljivu masku možete nanositi dvaput tjedno. Natopljena je kombinacijom moćnih revitalizirajućih sastojaka kao što su biokolagen i phytostem koji su dizajnirani za korekciju svih znakova starenja i vraćanja vitalnosti, elastičnosti i vlage. Primjenom ove maske, konture lica bit će vam bolje definirane, a i vrlo brzo ćete prepoznati lifting učinak jer je koža u trenu zategnutija i čvršća, ponovno blista, a ujedno je i hidratizirana. Sheet maske možete kupiti u odabranim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Cijena Serazena Biocollagen maske je 272 kune, a Serazena Biocollagen Hydrogel maske 543 kune. maska5