Beauty noviteti u veljači

Biologique Recherche Serum De Teint

Kombinirajući njegujuće djelovanje u kombinaciji s tekućim puderom, Biologique Recherche predstavlja svoj jedinstveni Serum De Teint. Proizvod obećava prirodno prekrivanje dopuštajući koži da diše, pruža zdravi sjaj lica i štiti od zagađenja zraka, slobodnih radikala te se ponaša kao foto zaštitni štit koji ne dopušta štetnim djelovanjima svjetla da prodre u kožu. Za sada dolazi u 5 nijansi.

YSL Beauté Touche Éclat Blur Primer Silver

Novi YSL primer sadrži iste čestice pigmenta koje reflektiraju svjetlo kao i njihov najpoznatiji proizvod Touche Éclat korektor, ali sa srebrnim podtonovima kreiranima da laskaju hladnijim tonovima kože. Gel formula djeluje tako da stvara zamagljujući privid savršene koće, a dolazi i u zlatnoj nijansi za one s toplijim podtonovima.

Chanel Rouge Allure Camelia

Limitirano izdanje kolekcije ruževa čine četiri nove nijanse Rouge Allura u sjajnim i intenzivnim nijansama, te četiri nijanse Rouge Allure Velveta u mat nijansama u klasičnom Chanel pakiranju s cvijetom kamelije. Spektar boja fokusiran je na ružičaste i crvene nijanse.

Nars Cosmetics Afterglow Eyeshadow Palette

Paleta sjenila puna je bogatih, toplih nijansi s mat, metalik i šljokičastim finišom. Paleta je dio Narsove Afterglow kolekcije s idealnim bojama za proljeće i ljeto. Sjenila su izrazito pigmentirana i lagana za nanošenje, a s 12 nijansi imate nebrojeno mogućnosti za kreiranje različitih lookova.

Sisley Phyto Hydra Teint Beautifying tonirana krema

Lagana za nanošenje prstima, matirane formule i sa srednje jakim prekrivanjem, nova tonirana krema iz Sisleyja idealan je proizvod za one koji od make upa traže postojan rezultat sa što manje uloženog truda.
Formula sadrži i malu količinu pudera tako da se krema brzo stopi s kožom ostavljajući baršunasti trag.

Chanel proljeće/ljeto kolekcija 

Najbolji proizvodi nove Chanelove kolekcije inspirirane pustinjom i zemljanim, prigušenim tonovima, zasigurno su metalik tekuća sjenila s odličnom postojanošću.  Također, tu je i ‘multi use’ glow balzam u stiku kojeg možete koristiti na licu kao highlighter, na očima umjesto sjenila te na usnama.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0