Beauty adventski kalendar koji stvarno želimo može se naručiti i u Hrvatsku

Najljepše doba godine tek dolazi – druženje s obitelji i prijateljima, puno radosti i razmjenjivanje poklona, a prije nego što ćemo otvarati one koji će nas dočekati ispod božićnog drvca, slijedi čarolija otvaranja kućica adventskih kalendara u prosincu. Kao djeca voljeli smo one s čokoladicama, a unatrag nekoliko godina, beauty adventski kalendari postali su must have i pružaju nam veselje kao i oni iz djetinjstva.

Kao i svake godine, beauty brendovi nisu razočarali sa bogatom ponudom adventskih kalendara, a jedan koji nam je zapeo za oko i koji nam je definitivno na wishlisti je onaj slavnog beauty brenda Charlotte Tilbury.

Charlotte Tilbury adventski kalendar sastoji se od 12 mini ladica u kojima se nalaze dva proizvoda u punoj veličini, a ostalih deset su u travel veličinama. U ovom adventskom kalendaru pronaći ćete bestseller proizvode visažistice slavnih Charlotte Tilbury, poput kreme za lice Charlotte Tilbury Magic Cream, sprej za fiksiranje šminke Airbrush Flawless i highlighter Beauty Light Wand.

Vrijednost proizvoda koji se nalaze u ovom adventskoom kalendaru iznosi 287 eura, a naručiti ga je moguće putem Charlotte Tilbury stranice čak i u Hrvatsku, i to po cijeni od 200 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Charlotte Tilbury, Instagram (@charlottetilbury)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0