Bambini, restoran s pogledom na Eiffelov toranj za koji možda niste znali

Otkrivanje restorana u omiljenim gradovima svijeta nešto je u čemu uživamo, jer ćemo tijekom prvog sljedećeg posjeta imati jednu brigu manje oko razmišljanja gdje otići i što izabrati. Kad se radi o glavnom gradu Francuske, nerijetko je izazovno odabrati omiljene lokacije za ručak ili večeru s obzirom na to da Pariz nudi toliko toga. Stoga, ako ste u potrazi za lokacijom na kojoj ćete uživati prilikom sljedećeg posjeta velikom gradu, otkrivamo vam prekrasan restoran s pogledom na Eiffelov toranj!

Restoran Bambini, nalazi se u pariškom šesnaestom arondismanu, na lokaciji u gradu poznatijom kao Palais de Tokyo, koja se etablirala kao najveći europski centar suvremene umjetnosti. Upravo takvim šarmom zrači i ovaj restoran.

Interijer je osmišljen s kontrastnim, razigranim i sofisticiranim dekorom. U skladu sa svojim prepoznatljivim stilom, dizajnerice Virginie Friedmann i Delphine Versace zamislile su restoran čiji će interijer spojiti različite stilove i razdoblja. Doista, kroz prostor se proteže spoj različitih materijala poput murano stakla, ratana, mramora, gipsa, keramike i raznih ekstravagantnih tkanina. Sve je to uklopljeno u ugodnu atmosferu, gdje je jednako lijepo boraviti tijekom jednostavnog ručka ili večernjeg slavlja.

Restoran se proteže na dva kata, a osim restoranskog okruženja u večernjim satima najljepše je uživati u baru. S drugog kata restorana proteže se prekrasan pogled prema Eiffelovom tornju zbog čega je ovaj restoran na listi mnogih. Nedvojbeno je da se radi o restoranu koji je dovoljno opušten, no istovremeno i graciozan.

Kao što i samo ime restorana navodi, radi se o talijanskoj kuhinji koja je na jedinstven način prezentirana kroz sva jela. Od klasika jedne od omiljenih kuhinja svijeta poput arancinija, bruschetta, carpaccija, do klasičnih pasta i pizza koje su omiljen odabir u ovom restoranu. Sve se redom radi o inače prepoznatljivim i jednostavnim tanjurima, kojima ovaj restoran dodaje nešto moderniji štih.

Nedvojbeno je da ovo mjesto stavljamo na našu listu prilikom sljedećeg posjeta Parizu – predlažemo da ga i vi posjetite tijekom večernjih sati i uživate u pogledu na osvijetljen Eiffelov toranj! Za više informacija i rezervaciju stola (koja je nužna) pogledajte službenu stranicu restorana.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0