Autorica New York Times bestsellera na ovogodišnjem izdanju konferencije „The Art of Feminine Leadership“

The Art of Feminine Leadership, prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, u trećem izdanju priprema još bogatiji program i još istaknutija domaća, ali i svjetska imena koja će inspirirati sudionike u City Plazi u Zagrebu.

Svjetski poznata financijska stručnjakinja i autorica New York Times bestsellera, Ellen Rogin, otvorit će treće izdanje konferencije i potaknuti sudionike da promjene percepciju o novcu i počnu na njega gledati kao na izvor novih mogućnostioko kojeg se isplati pregovarati. Brojna istraživanja su pokazala da, osim što žene i dalje zarađuju manje od muškaraca, one se i rjeđe zauzimaju za sebe te bore za svoje unaprjeđenje i povišicu.

Ellen trenutno radi kao članica upravljačkog odbora MetropolitanCapital Banke u SAD-u, a osim prestižnih financijskih titula, certificirana je i za program emocionalne inteligencije koji koristi Google za educiranje budućih lidera. Poznata je TEDxgovornica, a njen rad se često citira u utjecajnim publikacijama kao što su New York Times, Money, Time.com, Forbes.com i Huffington Post.

Osim Ellen, na trećem izdanju konferencije „The Art of FeminineLeadershipsudionici će imati priliku poslušati još dvije utjecajne svjetske govornice te čuti iskustva brojnih istaknutih domaćih liderica. Osobito će biti zanimljiv panel na temu „Stakleni strop iznutra ili izvana: stoje li žene ponekad same sebi na putu ka vrhu?“

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL. Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com. Ulaznice su od danas dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 20. ožujka 2020., a možete ih kupiti putem maila conference@shhhefica.com.