Atraktivna lampa hrvatskog brenda Grupa osvojila prestižnu nagradu!

Međunarodni brend za rasvjetu Grupa iz Zagreba, lansirao je prijenosnu stolnu lampu Igram, lako prenosivu, za unutarnju i vanjsku upotrebu i zavidno dugim trajanjem do 7 i pol sati. Upravo je tom dizajnu u Milanu dodijeljena prestižna nagrada Archiproducts “Winner2 Design Award u konkurenciji s vodećim svjetskim brendovima rasvjete poput Artemide, Martinelli Luce, Brokis i drugi.

“Igram spada u najvišu profesionalnu kategoriju rasvjete i dizajnirali smo ga ciljano za restorane, no, naravno da je idealan i za korištenje u domu, ali i vanjskom prostoru.  Međutim, restorani, pogotovo hotelski, imaju specifične zahtjeve te smo s Igramom dali odgovor na njihove potrebe. Htjeli smo postići da svjetlo ne udara u oči korisniku, da jednako obasjava površinu stola i da lampa svojim dizajnom nije nametljiva, već decentna.” – ističe Grupa koju čine Filip Despot, Ivana Pavić i Tihana Taraba.

Dizajn je izveden u dvije varijante koje se razlikuju po obliku središnjeg elementa – a on  može biti ili potpuno uspravan ili lagano zakrivljen u obliku slova J. Ta suptilna razlika omogućava korisnicima da stvore dojam vizualne raznolikosti i ritma, u situacijama kada se velik broj lampi koristi u većem prostoru s velikim brojem stolova. Osim u dva različita oblika, lampa dolazi u nekoliko različitih boja i površinskih obrada.

Svaki proizvod koji predstavljamo na tržištu, Grupa dizajnira i proizvodi u Hrvatskoj. U svijetu automatizacije i masovne proizvodnje, odlučili smo se za hand-made pristup, jer to daje neospornu kvalitetu krajnjem proizvodu koji isporučujemo našim kupcima. – ističe Grupa

 

Dizajn napredne prijenosne stolne lampe Igram

Tako se Igram pali laganim dodirom  i korisnik može birati tri jačine osvjetljavanja. Lampa je viša od običnih prijenosnih stolnih lampi i posjeduje izvor svjetla sastavljen od 31 led-čipa, koji po površini stola za kojim objeduju četiri osobe, skladno raspršuje oku ugodno i nježno svjetlo. Ova prijenosna lampa od Grupe može izdržati čitavu smjenu u restoranu radeći na svojem maksimumu od 7 i pol sati, dok u najnižem stupnju korištenja može svijetliti i do 62 sata. Igram prijenosna lampa sadrži USB-C ulaz za punjenje te se na brzom punjaču napuni za samo pet sati. 

Grupa je iz dizajn studija tijekom zadnjih 10 godina, izrasla i u brend kvalitetnih ručno rađenih proizvoda primarno usmjerenih na rasvjetu i rasvjetna tijela. Razvili su prodajnu mreža koju čini preko 300 prodajnih mjesta u 50 zemalja na 5 kontinenata. Samo u zadnjih 10 godina njihov model Arigato lampe proizveden je u preko 30.000 primjeraka.

Igram prijenosna lampa dostupna je na internet stranici Grupe ili showroomu koji se nalazi u ulici Popa Dukljanina 1, u Zagrebu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Marko Mihaljević

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0