Dorin Zelenika

Aperol Spritz priredio veliki party u Zagrebu, evo tko se sve pojavio!

Period dobro nam poznatog ljetnog šušura i uživanja u toplim sunčevim zrakama sve je bliže. Prije nego li se uputimo na omiljene ljetne destinacije, za odlično zagrijavanje poslužit će zabave u metropoli kao fantastična uvertira za dugo očekivane ljetne odmore.

Jedna takva zabava, pod nazivom “Sunset in a Glass”, održana je sinoć u zagrebačkoj La Grmi, a kao inspiracija poslužila je čarobna Italija. Za dašak ove predivne, mediteranske zemlje u Zagrebu pobrinula se narančasta osvježavajuća zvijezda, kojom je inspiriran i naziv eventa. Uz ovaj “zalazak sunca u čaši” savršeno su se stopili i ukusni cicchetti, zalogaji karakteristični za sjever Italije, a sačinjeni od hrskavih brusketa s mozzarellom, rajčicom, pršutom, gorgonzolom, kruškom te ostalim neodoljivim sastojcima.

Aleksandra Dojčinović

Ambijent La Grme poslužio je kao predah od užurbane gradske vreve, a uzvanici su uživali u piću koje neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca, gledajući pritom kadrove zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru, koje su posebno za ovu priliku obojene u vibrantnu narančastu i prenesene na LED ekrane postavljene u La Grmi. Okupljene je svojim nastupom zabavio Damir Kedžo, a kasnije je ugodno i živahno čavrljanje nadopunjeno zvukovima saksofona i playlistom koja savršeno dočarava vibe talijanskih ulica u ljetnim večerima.

Fenomenalnu večer nisu propustila ni mnoga poznata lica poput Severine, Marka Tolje, Ive Radić, Ante Vrbana, Aleksandre Dojčinović, Dorin Zelenike, Damira Kedže, Ane Radišić, Borisa Banovića i mnogi drugi.

Iva Radić
Lorin Nukić
Ante Vrban
Antonio Knežević

Gabriele Oranghi, Constandinos Efthymiou, Renata Sobak, Edoardo Backman, Nikola Ćuk, Allesio Valtolina, Vlado Švegar
Marko Tolja
Severina

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bojan Zibar i Vlado Cvirin

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0