Prošla je godina dana od prve kolekcije ruksaka s potpisom modne novinarke i blogerice Ane Bacinger koju dizajnira u suradnji s mladim dizajnerom Tomislavom Macanom. Duo iza sebe ima dvije uspješne kolekcije limitiranih ruksaka i jednu capsule kolekciju shopper torbi i popularnih torbica oko struka. Od danas je u prodaji nova Little Fashion Paradise kolekcija, koja dolazi u svom najopsežnijem, a ujedno i najlimitiranijem izdanju.

Stižu dvije nove boje ruksaka – Salmon i Pumpkin, a prate ih shopper torbe i torbice oko struka. S obzirom da su svi oduševljeni limitiranim brojem ruksaka koji obično nestanu već prvi dan, Ana je odlučila ove zime izbaciti samo 5 ruksaka u svakoj boji, po dvije shopper torbe i 2 torbice oko struka. “Našim klijenticama se jako sviđa što su ruksaci strogo limitirani pa smo se odlučili za još manju seriju. Ovako će samo pet žena imati taj ruksak. Torbice su još posebnije jer imamo samo po dvije u svakoj boji pa je ovo idealna prilika da ugrabite modni dodatak koji ćete teško vidjeti na nekom drugom!”

Kao i uvijek, kolekcija ruksaka dolazi s rednim brojevima i mogućnošću ispisa inicijala. Model i dimenzije (23 cm x 23 cm x 10 cm) su identični kao i kod prve i druge kolekcije, a jedine promjene su novi, jednostavniji unutarnji džep i duže naramenice. Ruksak je napravljen od kvalitetne prave kože u maloj radioni u Zagrebu i svaki detalj na njemu Tomislav je ručno izradio. Za izradu jednog ruksaka potrebno je do 8 sati rada, a ruksak se sastoji od 25 krojenih komada kože i 24 metalna komadića. Little Fashion Paradise ruksak je multifunkcionalan – u samo nekoliko poteza pretvara se u elegantnu messenger torbu.

Cijena Little Fashion Paradise by Tomislav Macan ruksaka iznosi 900 kuna, a ispis inicijala naplaćujemo dodatnih 50 kuna. Danas, povodom lansiranja nove kolekcije ispis inicijala je gratis! Za shopper torbu je potrebno izdvojiti 750 kuna, a cijena torbice oko struka je 500 kuna. Ruksak i torbe možete naručiti putem maila: info@littlefashionparadise.com, a info o kolekciji vas čeka na Aninom blogu Little Fashion Paradise.

​Dio asortimana Little Fashion Paradise kolekcije bit će dostupan na božićnom izdanju Hush Hush marketa (Ilica 15/1) koji se održava od 14. do 17. prosinaca i na svima omiljenom Artomatu (HDLU) koji traje od 17. do 23. prosinca.