Ana Bacinger lansirala novu ljetnu kolekciju “Adriatic Girls”

LJubiteljice estetike modne novinarke Ane Bacinger svake godine s nestrpljenjem iščekuju novu LFP kolekciju, poznatu po vibrantnim bojama, retro printevima i krojevima koji odišu bezvremenskim prizvukom. Njihovom čekanju jutros je došao kraj jer je Ana predstavila vizuale za svoju novu kolekciju pod nazivom Adriatic Girls, namijenjenu djevojkama i ženama koje traže ležerne komade za cjelodnevne kombinacije i modne dodatke stvorene da podignu apsolutno svaki styling.

Adriatic Girls je nova ljetna kolekcija s potpisom Ane Bacinger. Ovog ljeta, Ana je napravila mali odmak od svojih dosadašnjih kolekcija i ponosno predstavila dva nova proizvoda koja su već postala hit među fashionisticama. Prvi je senzacionalna haljina od prirodnog lana, dostupna u dvije dužine, koja osvaja svojim boho krojem i elegantnim printom šarenih jedrilica. Ova haljina idealna je za dnevne i večernje kombinacije, te je komad koji ćete izvaditi iz ormara u svim situacijama kada želite postići “wow” efekt.

Drugi novi proizvod je predimenzionirana bijela košulja, klasik koji su mnogi priželjkivali u Aninoj kolekciji. Adriatic Girls košulja dolazi u dva šarena printa: svremenske šarene prugice i neodoljive šarene jedrilice, stvorene za ljetnu sezonu. Ove košulje zamišljene su da se nose u kombinaciji s kratkim hlačicama i suknjama u gradskim kombinacijama, te prebačene preko kupaćeg kostima na ljetovanju.

Kolekciju nadopunjuju uniseks pamučne majice u novim bojama i printevima, te neizostavna ljetna torba ukrašena retro jedrilicama. Uz to, tu su i cool pamučne kape s natpisom Adriatic Girls koje dolaze u četiri boje. Svi komadi izrađeni su od organskih materijala i bojani biorazgradivim bojama, naglašavajući fokus na održivosti i slow fashion pristupu.

LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, a fokus cijele priče je na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme temelji na održivosti i slow fashion pristupu.

Kolekcija je dostupna na webshopu, a uvijek im se možete javiti i putem inboxa na Instagramu: @lfp_collection. Pripremite se za ljeto s komadima koji kombiniraju stil, udobnost i ekološku osviještenost.nje. U svijetu gdje se često naglašava luksuz i ekskluzivnost, Byoma podsjeća da prava ljepota dolazi iznutra i da je dostupna svima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0