A’marie Cruise: Kupaći kostimi i haljine koje podižu samopouzdanje

Kolekcija nadahnuta živopisnim bojama i prirodom poziva vas da usporite i doživite prekrasni dizajn – ručno izrađen, krojen i usavršen do najsitnijeg detalja. Svaki model iz nove A’marie kolekcije uvodi vas polako u našu ljetnu avanturu iz koje nećete htjeti izaći…

Modeli koje je brend pripremio u ¡Qué Belleza! kolekciji nisu samo prekrasno izrađeni, već su tu da ispričaju prekrasnu priču koja slavi ljepotu žene, života, prirode, njezinih plodova, kreativnosti i umjetnosti vizualnog dojma. Priča ovogodišnjih modela za ljeto 2021., kao i kupaćih kostima, izraz je stila koji omogućava ženama da se osjećaju samopouzdano i elegantno uz priliku koja dopušta njihovoj mašti da budu dio tog posljednjeg štiha.

Kreirate same idealni kostim ili haljinu, ovisno o načinu na koji ćete ih odjenuti i time osobno postajete narator naših priča. Većina haljina u ovoj kolekciji – Bruna, Talita, Lanna, kao i Minha model iz linije kupaćih kostima, imaju dva lica te vam omogućavaju bezbroj mogućnosti nošenja, kao i izbora između različitih stilova. Zarotirate li prednjicu i leđa, ili jednostavno okrenete bikini, dobit ćete sasvim novu kreaciju. Uz standardni donji i gornji dio dolazi velika raskošna mašna koju možete vezati na nekoliko načina i njome kreirati gornji dio kostima, ali imati i zasebni ukras kojim možete vezati kosu, ili jednostavno pretvoriti svoju torbu za plažu ukrašenu mašnom u sasvim novu kreaciju koja prati u tonu vaš outfit za plažu.

Nova A’marie sezona kupaćih kostima prepuna je noviteta, pa su tako jednodjelni kupaći kostimi bogatiji za model Menina koji je karakterističan po svom nabranom detalju na ramenu. Njegova ljupkost posve obuzima, tako da ćete osim za kupanje ovaj model sigurno nositi i na svoje omiljene kratke hlačice. Kolekcije kupaćih kostima nastale su kao produkt ručnog rada, koristeći kvalitetne tkanine s recikliranim predivom, na što smo izuzetno ponosni. Poslovna filozofija branda A’marie od samih početaka je održiva budućnost jer vjerujemo da svatko od nas može pomoći u rješavanju velikog globalnog problema plastike koja zagađuje naše oceane i mora, pa upravo iz tih razloga koristimo 100% reciklirano najlonsko vlakno ECONYL® dobiveno od raznog najlonskog otpada. Velika pažnja usmjerena je i na ambalažu i deklaracije koje su biorazgradive, kako bi cjelokupni proizvod bio ekološki prihvatljiv.

Cijela kolekcija bazira se na artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme ljetnih i morskih aktivnosti, artiklima koji su antibakterijski, imaju UV zaštitu, iznimno su ugodni na koži i otporni na klor i piling. Tkanina ima matirani izgled koji sjajno prijanja uz tijelo i ističe sve vaše atribute.

Pravi je trenutak da se prepustite novoj energiji i snažnim koloritima uz Bruna model haljine. Naglašena ramena, izrezi u predjelu struka i maleni volan jednostavno će prizvati i stvoriti neko novo, razigrano i pozitivnije vrijeme. U raskoši Flavia haljine dugo ćete uživati jer ovo je haljina namijenjena za stvaranje najupečatljivijih trenutaka i uspomena. Izrađena je od pamuka krupnog cvjetnog dezena, nabranih je i lepršavih slojeva te jarke boje koja se divno sljubljuje s brončanim tenom. U stvaranju onog posebnog trenutka vaša će leđa imati glavnu ulogu. Vezanjem grandiozne mašne ili križanjem vrpci stvarate dva posve drugačija i posebna izdanja.

Bijele haljine uvijek zrače jednom posebnom vrstom elegancije i u ljetnim su mjesecima one najbolji izbor. Prve asocijacije za Ruth i Sara haljine su savršene ljetne vjenčanice koje utjelovljuju profinjenost s minimalizmom i velikom dozom romantike. Prirodni materijal i igra asimetrije dozirani su, kao što su akcentirani i ključni dijelovi ženskog tijela.

Sve kreacije iz cruise kolekcije ¡Que Belleza! upotpunjene su našim efektnim Pretty naušnicama koje zahvaljujući nizovima sitnih, decentnih perlica kreiraju prekrasni pokret. Uživajte u njihovim atraktivnim kombinacijama boja te upotpunite dnevni ili večernji outfit, ovisno o vašem raspoloženju, i uplovite u svoj svijet mašte okupan ljepotom, ženstvenošću i romantikom. Poigrajte se efektnim kreacijama i dajte im svoj osobni stilski pečat uz maštovite kombinacije u kojima ćete provesti najuzbudljiviju sezonu! I ne zaboravite se pritom dobro zabaviti!

Fotografija: Senja Vild

Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić

Model: Nabilah Harron

Šminka: Nabilah Harron

Kosa: Mijo Majhen

Lokacija: Villa Lavender, Ribari, Istra

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0