Mia Matić

Aleksandra Dojčinović na ženskom druženju predstavila kolekciju za novu sezonu

Usvijetu mode, sunčanih naočala, luksuznih poklona i vjenčanja, događanja poput onog koje je nedavno organizirala priznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović postaju prava oaza elegancije i inspiracije. Nakon svjetski poznatih influencerica Nesrin Sanad i Lene Terlutter, Dojčinović je prošli vikend predstavila svoju novu kolekciju za nadolazeće proljeće i ljeto u društvu svojih klijentica i ambasadorica branda.

Aleksandra Dojčinović sa sestrom Snježanom

Zvijezde nadolazeće sezone u njenom brendu Lei Lou bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, kao i proljetna odijela koja donose novu i strukturiraniju siluetu, istaknute sjajnim korzetima koji pružaju beskonačne mogućnosti za kombiniranje. Lena Terlutter, njemačka poduzetnica i influencerica, sjajno je najavila ovu kolekciju u nedavnoj kampanji snimljenoj na Lošinju, koja savršeno odražava pročišćenu i urbanu estetiku Aleksandre Dojčinović.

Lena Terlutter za LeiLou
Judita Franković

Ovo je već tradicionalno druženje u Aleksandrinoj modnoj oazi u zagrebačkoj Ilici 15, gdje se ne najavljuje samo nova modna sezona, već i sjajna kolekcija naočala najpopularnijih brendova iz njenog Optica La Vie, te multibrand posuđa, svijeća i knjiga. Ova lokacija polako postaje “luxury department store” s najljepšim izborom poklona u gradu. Paralelno s modnim događanjem, predstavljena je i bajkovita kolekcija vjenčanica iz Aleksandrino salon Le Concept, koji postaje novo it mjesto za vjenčanja u gradu.

Elena Dizdar
Lidija Lešić

“Naše ekskluzivne i ready-to-wear kolekcije danas obožavaju i djevojke novog doba. Moguće i jer se sada puno više nego prije igram strukturama, nešto oštrijim linijama i krojevima, upečatljivim siluetama, a one upravo to vole i sjajno nose. Osim toga, naš dućan u centru grada više nije mjesto rezervirano samo za modu i shopping, već i za lijepo druženje, baš onako kako se to radi na sličnim mjestima diljem svijeta”, ističe Dojčinović.

Na ovom događaju okupile su se najutjecajnije domaće milenijalke, ali i brojne uspješne poslovne žene iz javnog svijeta. Sve kolekcije su dostupne na web shopu brenda leiloubyalex.com, ali i u butiku u zagrebačkoj Ilici 15.

Ana Radišić
Anica Kovač
Anja Dujaković
Ivana Pirizović
Matea Ibanez
Paula Sikirić
Dubravka Švegar

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0