Ako želite chunky Chanel sandale, a nemate budžet, ovaj high street brend ima super opciju!

Iako smo očekivali da je riječ samo o prolaznom trendu, i da će influencerice udobne sandale ipak htjeti zamijeniti modelima s potpeticom nakon što smo se svi zasitili casual odijevanja, Chanel chunky “dad” sandale su i dalje hit (nisu ih ugrozile ni Hermès Chypre natikače oko kojih se prošlog ljeta podigao hype). Robusne crne kožnate sandale s prošivima i monogramom CC i dalje non stop viđamo na našem Instagram feedu, a ono oko čega su svi složni je da su jako udobne. No, koplja se lome oko izgleda chunky sandala koji ili obožavate ili ne možete vidjeti, a čini nam se da trenutačno prevladava ova prva skupina.

Felicia Akerstorm

S obzirom na iznimno veliku popularnost ove obuće, do Chanel sandala nije jednostavno doći – pogotovo ako želite baš klasične crne, a osim toga, za njih treba izdvojiti i određeni budžet. Ako niste spremni na to ili, jednostavno, ne vidite smisao u tome, a sviđ vam se izgled ovih chunky sandala, pronašli smo jednu odličnu high street zamjenu, i to izrađenu od kože, za luxury look.

Riječ je o chunky crnim sandalama švedskog brenda Arket koje krasi krokodilski uzorak, a izrađene su ručno u Portugalu od prave kože te je njihova boja dobivena bez uporabe kroma. Robusni dizajn, remenčići na čičak te udoban unutrašnji đon čine ove sandale trendi komadom koji je i funkcionalan.

app006prod (1)app006prod (2)app006prodapp006prodapp006prod (3)

High street sandale koje izgledaju kao dizajnerske trenutačno su na popustu pa ovaj kožnati model možete uloviti za 105 eura, a veličine se kreću od 37 do 41. Ako ste baš takve sandale tražili za ljeto, ovo je idealna zamjena za dizajnerski model, a s obzirom na deblji đon i materijal od kojeg su izrađene, ovaj će model biti dugovječan.

Što se kombinacija tiče, pravilo je da pravila nema – nosite ih uz lepršave mini haljine, kratke hlačice, traperice, hlače na crtu… U nastavku pogledajte kako ih kombiniraju influencerice poput Felicije Akerstorm, Marie von Behrens, Mirjam Flatau i drugih.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Instagram, Arket

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0