Ako volite vintage torbice, ovoj nećete moći odoljeti!

Australski brendovi oduševljavaju nas ponudom odjeće i modnih dodataka, a već smo pisali o tome koliko nam je sviđaju komadi koje predstavlja Oroton. Iako je službeno riječ o brendu koji kreira resort odjeću, u njihovim se kolekcijama mogu pronaći i komadi koji se mogu nositi i u drugim prigodama, a ne samo na plažu ili tijekom godišnjeg odmora. A u novoj kolekciji, koju su lansirali prije nekoliko dana, otkrili smo hobo model torbice koji nas je osvojio detaljem koji je inače rezerviran za vintage torbice.

Oroton Quinn Hobo torbica ističe se trendovskim oblikom polumjeseca, ali ono što je čini posebnom je ručka od bambusa koja se može i skinuti te zamijeniti onom kožnatom. Tako torbica može dobiti vintage ili, pak, suvremeni, minimalistički izgled s promjenom ručke, a to znači da je možete prilagođavati prigodi u kojoj je nosite, godišnjem dobu ili outfitu koji ste odabrali.

Verzija s ručkom od bambusa bit će statement komad koji se savršeno može iskombinirati sa širokim lanenim košuljama ili lepršavim pamučnim haljinama, dok će kožnata ručka biti prikladna za nošenje i uz vunene kapute zimi. Model u potpunosti izrađen od kože je dovoljno prostran za svakodnevno nošenje te ima patentni zatvarač koji olakšava čuvanje stvari. Ova moderna i svestrana torbica može se uklopiti u različite kombinacije, a zbog jednostavnosti dizajna i zanimljivog oblika garantirano ćete često posezati za njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OROTON (@oroton)

Oroton Quinn Hobo definitivno je svevremenski model u koji se isplati uložiti, pogotovo u jantarnoj boji koja je vječna (iako je model dostupan i u verziji od glatke kože tamnozelene boje), a cijena torbice iznosi 499 američkih dolara što je čini jednom od najpristupačnijih kožnatih dizajnerskih torbica na koje smo naišli u posljednje vrijeme. Pogotovo imajući na umu da zbog zamjenske kožnate ručke, zapravo dobivate dvije torbe. Mi to zovemo win-win situacijom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Oroton

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0