Ako volite francuski brend Chloé, zanimat će vas ova torbica iz Zare!

Prije 10 dana francuska modna kuća Chloé, čije modne dodatke nose žene diljem svijeta, u nadi da će svojem outfitu uspjeti dodati onu tako poželjnu dozu pariškog chica, objavila je da je nova kreativna direktorica Gabriela Hearst, dizajnerica koja se također proslavila dizajnom torbic. Što znači da možemo očekivati pregršt kožnatih modnih dodataka u kojima ćemo idućih nekoliko mjeseci venuti i koji će, možda, ugroziti popularnost onih s potpisom talijanske kuće Bottega Veneta.

No, isto tako, riječ je o asesoarima koji dolaze s dizajnerskim potpisom, napravljeni su od vrhunskih materijala i to većinom ručno, pa dolaze i s određenom cijenom. I zato ponekad nema većeg veselja kada u ponudi high street brenda naletite na nešto što nalikuje nekom dizajnerskom it komadu za kojim žudite. A upravo smo takvu torbicu pronašli u #NewIn kategoriji španjolske marke Zara.

Riječ je o kožnatom ovalnom crossbody modelu torbice, u boji konjaka, koji dizajnom nevjerojatno nalikuje modelu “Hana” iz linije See by Chloé. Detalj koji ističe ovu torbicu iz mase je metalni ring na sredini koji ovom klasičnom modelu daje dojam odvažnosti. I dok je model s potpisom francuske modne kuće izrađen od miksa glatke i brušene kože, torbicu koja se može kupiti u Zari krasi glatka koža.

Ono što čini razliku između dizajnerskog i high street modela je definitivno cijena. Iako je model “Hana” iz nešto pristupačnije linije francuske modne kuće See by Chloé njezina cijena iznosi 395 eura, dok model koje je Zara predstavila u ovotjednoj ponudi ima cijenu od 549,90 kuna. Torbica je dostupna na online shopu te u buticima high street brenda diljem Hrvatske, a s obzirom na cijenu, svevremenski dizajn i činjenicu da je izrađena od prave kože, sigurni smo da se neće dugo nalaziti na policama dućana.

P.S. Ako poznajete neku fashion entuzijasticu koja obožava Chloé, ovo je odlična ideja za poklon.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0