Ako tražite mjesto za odmor s mediteranskim ugođajem, istražite ovaj luksuzan hotel na Mallorci

Rujan je sjajno vrijeme za istraživanje mediteranskih, ljeti jako vrućih, destinacija pa su španjolski Baleari idealna destinacija za mini godišnji odmor i produživanje ljetnog ugođaja. Iako je Ibiza najpoznatiji otok u toj skupini, u posljednje vrijeme i Mallorca i Menorca postaju sve popularnije lokacije za odmor, a u najboljem ih svjetlu možete doživjeti u kasno proljeće i ranu jesen. Pa, ako se još premišljate oko nekog putovanja, savjetujemo vam da otkrijete Finca Serena Mallorca hotel koji je okružen prekrasnom prirodom i krojen za maksimalno uživanje i opuštanje u mediteranskom stilu.

Finca Serena Mallorca je hotel s pet zvjezdica, ali u kojem vlada opuštena atmosfera većinom uvjetovana jednostavnim uređenjem u neutralnim nijansama, ali i činjenicom da se nalazi u unutrašnjosti, daleko od gradske vreve. U ovom ste hotelu, naime, okruženi čempresima, maslinama i limunima, a iz gotovo svakog kutka imanja puca pogled na okoliš i brdašca koja okružuju hotel.

Mirne, minimalistički uređene sobe i apartmani u prvi plan stavljaju prirodu od koje ih odvajaju ogromni prozori te su tako suncem okupane, a i nude predivan pogled koji umiruje. Da je naglasak na miru i prirodu u ovom hotelu govori i činjenica da je meni restorana kreiran na temelju namirnica koji se uzgajaju oko hotela s wellbeingom na umu. Uz to, goste se potiče i na odlazak na jogu, meditaciju, sate tai chija na otvorenom, sate trčanja i jahanje, kako bi se dodatno mentalno opustili. Za one kojima je dovoljno i samo ležanje na suncu, tu su i udobne ležaljke koje okružuju bazen.

Sve je u ovom hotelu autentično i reflektira kulturu i način života na Mallorci, a povezano je s luksuzom i uslugom na najvišoj razini. I zato nam Finca Serena Mallorca zvuči kao savršeno mjesto za odmor!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Finca Serena Mallorca

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0