Ako tražite mali znak pažnje za Majčin dan, pronašli smo jedan sladak poklon!

Približava se Majčin dan koji se tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju. Tako ove godine pada na 14. svibnja, pa je pravo vrijeme za odabir dara, ako ste među onima koji poklanjaju nešto svojoj mami na ovaj dan. Tu se ne treba raditi o nekom grandioznom poklonu na koji ćete potrošiti mini bogatstvo, već je ponekad dovoljan i najmanji znak pažnje kojim ćete reći “hvala” svojoj majci, supruzi ili bilo kojoj drugoj ženi koja je za vas simbol majčinske uloge.

A nema ničeg slađeg od finih, slatkih keksiju domaće recepture, koje smo pronašli u Lasti, brendu s tradicijom još od 1952. godine. Upravo kod njih ćete moći naći “Spring box” sa simboličnom porukom “How to Say Thank You With Cookies” koji će razveseliti svaku majku za Majčin dan, dragu prijateljicu ili baku koja u ovakvoj kutijici još čuva igle, konce i uspomene.

Inače, ovaj nam je brend ponovno ušao na radar s obzirom na to da su se posvetili poboljšavanju receptura, a sve su to začinili rebrandingom. U njihovom bogatom asortimanu skoro svaki ljubitelj slatkog pronaći će nešto za sebe.

Posebno su ukusne mini štrudle koje su dostupne u dvije varijante – štrudla čokolada te štrudla smokva. Obavijene su zavodljivo mekanim komadićem biskvita, a sadrže čak 42 posto punjenja. Kremasto punjenje čokolade i kakaa prirodnih je aroma i okusa, a komadići prave smokve, zajedno sa sjemenkama, probudit će i najistančanija nepca.

Za ljubitelje tradicije tu su prhki čajni kolutići, dok će Linđo keksi sa finim premazom od najkvalitetnije belgijske čokolade rasplesati sva vaša osjetila.

Okusiti možete i zavodljivo prhki vafl napravljen od biranih prirodnih sastojaka. Dopustite da vas iznova osvoji i ispriča slatku, jedinstvenu priču koju s ponosom servira Lasta. Lješnjak, kava ili bijela čokolada – odaberite okus i uživajte u ovom slasnom krem štapiću. Volite li više napolitanke, budite spremni na intenzivan okus lješnjaka na kojima se nije štedjelo. Svaki zalogaj spoj je hrskavog listića vafla i više od 70 posto kremastog punjenja.

Lasta proizvode možete kupiti u svim većim trgovinama i drogerijama, a u tijeku je i program vjernosti putem kojeg “Spring box” možete dobiti na poklon!

Može li se hvala izreći okusom? Nježnim, iskrenim, nenametljivim okusom koji traje i budi draga sjećanja… Ako nas pitate, da. A to je Lasta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Pinterest, Unsplash

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0